Manchester United'tan Adım Adım Fenerbahçe'ye

Sarı lacivertliler de Simon Kjaer transferinin bonservis fiyatının yükselmesinin ardından rota Marcos Rojo'ya çevrildi.

03.01.2020-12:11 - (Son Güncelleme: 03.01.2020-12:08) Manchester United'tan Adım Adım Fenerbahçe'ye

Devre arasında teknik direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda takımını güçlendirmek isteyen ve eksik bölgeleri tamamlamak yolunda çalışmalara başlayan Fenerbahçe’de sıcak saatler yaşanıyor.

Sarı lacivertliler de Simon Kjaer transferinin bonservis fiyatının yükselmesinin ardından rota Marcos Rojo'ya çevrildi.

Fenerbahçe, Simon Kjaer transferinde Trabzonspor'un da ilgilenmeye başlaması, Sevilla'nın fiyat arttırmasına sebep oldu. Listedeki diğer isimlere yönelen Sarı-Lacivertliler, Manchester United'un Arjantinli futbolcusu Marcos Rojo'yu ilgilenmeye başladı. Express Gazetesi’nin haberine göre Fenerbahçe bu transferi her an gerçekleştirebilir. Marcos Rojo kadroya katılması durumunda, hem stoperde hemde sol bekte mevkilerinde görev yapabildiği için, tek imzayla savunma takviyesi bitebilir.
Ersun Yanal'ın defansa istediği takviye, hem sol bekte hem de stoperde görev yapabilen bir futbolcunun alınmasıydı.

Ancak Atalanta'nın Kjaer'i gönderme kararı vermesi sonrası bu öncelikten vazgeçen yönetim, Danimarkalı için girişimlere başlamıştı. Her şey beklenildiği gibi giderken Trabzonspor'un da ilgilenmeye başlaması ve Sevilla'nın fiyat yükseltmesi, yönetimi hemen listede ki alternatif isimlere yönlendirdi. Daily Express'e göre bu isim Marcos Rojo.

Gazete, Manchester United'dan devre arasında ayrılacak futbolcularla ilgili yaptığı haberde, Arjantinli defansın Fenerbahçe'ye transfer olacağını belirtti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal