Malatyaspor Cephesi: 'Beşiktaş Gibi Galatasaray'ı Da Mağlup Edeceğiz'

Sezonun ikinci devresinde hala 3 puan alamayan Malatya temsilcisi, Galatasaray karşılaşmasıyla çıkış yakalamayı amaçlıyor.

15.02.2020-14:31 - (Son Güncelleme: 15.02.2020-14:25) Malatyaspor Cephesi: 'Beşiktaş Gibi Galatasaray'ı Da Mağlup Edeceğiz'
Süper Lig'in 22. hafta maçlarında Galatasaray'a misafir olacak BtcTurk Yeni Malatyaspor, sarı kırmızıların karşısında deplasmanda ilk zaferini yaşamak için savaşacak.

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, basın mensuplarına gerçekleştirdiği konuşmada, Galatasaray ile yapacakları maçın hazırlık çalışmalarını son sürat devam ettirdiklerini aktardı.

Maça ciddiyetle hazırlandıklarını söyleyen Çelikel, "Karşımızda Galatasaray var. Kötü gidişata Galatasaray maçıyla son vermek istiyoruz. Bir çıkış yakalamayı hedefliyoruz. Takımımız çıkış yapacak güçte." dedi.

Çelikel, sezonun ilk devresinde özellikle gol atma konusunda çok etkili olduklarını vurgulayarak, şu sözleri söyledi:

"Tekrar aynı noktaya gelmek istiyoruz. Karşımızda Galatasaray var. Galatasaray karşısında haddimizi bilerek oynayacağız. Her şey olabilir. İstanbul'a en kötü bir puan için gidiyoruz ancak 3 puan için de elimizden geleni yapacağız. Teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyoruz. Beşiktaş'ı da İstanbul'da hiç yenememiştik, Allah nasip etti yendik. Beşiktaş'a yaptığımız sürprizi Galatasaray'a da yapacağız. Galatasaray'ın güçlü bir kadrosu var. Güçlü bir camia ama biz de iyiyiz ve güçlü bir camiaya sahibiz. Takımımıza güveniyoruz. Neden olmasın, tabii ki kolay değil ama imkansız da değil. Kötü gidişata Galatasaray maçıyla 'dur' demek istiyoruz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal