Maicon Galatasaray'a Geri Dönüyor!

Galatasaray'ın Ocak 2019'da Suudi Arabistan kulübü Al Nasr'a kiralık olarak yolladığı Maicon'da flaş gelişme... Arap medyası, deneyimli savunmacının uçak biletini paylaşarak İstanbul'a geri döneceğini açıkladı.

25.07.2020-12:41 - (Son Güncelleme: 25.07.2020-12:37) Maicon Galatasaray'a Geri Dönüyor!

Galatasaray'ın Ocak 2019'da Suudi Arabistan temsilcisi Al Nasr'a yolladığı Maicon'un Cimbom’a geri gelip gelmeyeceği büyük merak konusuydu. Kiralık kontratı biten ve sözleşmesi bir sene daha sarı kırmızıların elinde olan Brezilyalı savunmacı ile alakalı Arap medyasından gündeme bomba gibi düşen bir paylaşım geldi.

AL NASR BİLET PARASINI VERMEDİ

Al Jazeera televizyonu, resmi Twitter hesabından 31 yaşındaki oyuncunun 26 Temmuz Pazar (yarın) günü İstanbul'a geri döneceği açıklanırken futbolcunun uçuş bilgilerini de internete sızdırıldı. Haberde tecrübeli futbolcunun birkaç gün önce Türkiye'ye gelmek istediği fakat Al Nasr takımının bilet parasını vermediği için uçuşun geciktiği bilgisi aktarıldı.

SAO PAULO'DAN 8 MİLYONA ALINMIŞTI

2017 yazında Sao Paulo'dan tam 8 milyon euro bedelle Galatasaray'ın transfer olan Brezilyalı stoperin, sarı kırmızılılardaki ilk sezonunda Süper Lig şampiyonluğunu görmüştü. Maicon, bu sezon kulübüyle 26 karşılaşmada forma giyerken gol ya da asist üretemedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal