Maguire'dan Tekme Açıklaması: 'Doğru Kararı Verdim'

Rakip sahada Chelsea'yi 2-0 yenen Manchester United'ın defans oyuncusu Harry Maguire, Michy Batshuayi ile yaşadığı pozisyonda kendini korudu.

18.02.2020-10:40 - (Son Güncelleme: 18.02.2020-10:35) Maguire'dan Tekme Açıklaması: 'Doğru Kararı Verdim'
Premier Lig'in 26. hafta maçlarında Manchester United, rakip sahada Chelsea'yi Anthony Martial ve Harry Maguire'ın golleriyle 2-0 alt etti.

Maçın 21. dakikasında Batshuayi'den önce topa yetişmeye çaba gösteren Maguire, dengesini kaybederek yere kapaklandı ve düşerken Batshuayi'yi ayaklarıyla ittirdi.

Bu pozisyonun sonrasında Chelsea futbolcuları ve taraftarları kırmızı kart istedi fakat VAR incelemesinden sonra Maguire aleyhine herhangi bir karar çıkmadı. Karşılaşmanın ardından Sky Sports'a durumu açıklayan Maguire, o pozisyonda içgüdüsel bir şekilde kendini koruduğunu söyledi:

"Üzerime düşeceğini hissettim ve içgüdüsel olarak üstüme düşmesini engellemek, onu tutmak için ayaklarımı uzattım. Kramponlarımda çivi olduğunu elbette biliyorum ve eminim ekranlarda o pozisyon, olduğundan daha korkunç görünmüştür. Onu tekmelemedim, hiç öyle bir niyetim yoktu. Sadece üzerime düşme ihtimaline karşılık doğal bir reaksiyon gösterdim. Sonunda doğru karar verildiğini düşünüyorum."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal