Magic: 'Kobe, Jordan'a En Yakın Şeydi'

NBA süperstarı Magic Johnson, Los Angeles Lakers'ın efsane oyuncusu Kobe Bryant'ın Chicago Bulls süperstarı Michael Jordan'a "en yakın şey" olduğunu anlattı.

06.05.2020-14:47 - (Son Güncelleme: 06.05.2020-14:40) Magic: 'Kobe, Jordan'a En Yakın Şeydi'
Magic de, Michael Jordan-Kobe Bryant karşılaştırmalarıyla alakalı görüşünü belirtti. Los Angeles Lakers süperstarına göre, Bryant, Jordan'a en yakın görülen basketbolcu.

Johnson, ESPN'in First Take programında bulundu ve bunun sebebini açıkladı:

"Önce saha içine bakalım. Kobe, Michael Jordan'dan sonra oyununu şekillendirdiği bir şekilde hayran kalmıştı. Kobe, Michael'a gördüğümüz en yakın şey. Neden? Çünkü Michael Jordan gibi sayı bulabiliyordu. Tıpkı Michael Jordan gibi aynı zihniyete ve tutuma sahipti, hiç acıması yoktu, sizi ezmeye devam ederdi ve tıpkı Michael Jordan gibi zihinsel ve fiziksel olarak sizi yok etmek isterdi. Aynı Michael Jordan gibi altı şampiyonluk kazanmak istedi. Yaklaştı, beş kazandı, ama altıncı şampiyonluğu hiç kazanamadı."

"Saha dışında, işini Michael Jordan gibi kurmak istemişti ve biliyor musunuz? O noktaya doğru gidiyordu da. Kobe işadamı olarak olağanüstü bir iş çıkarıyordu ve Jordan'ın saha dışında gittiği yoldan gidiyordu. Aynı zamanda kendi markasını inşa ediyordu ve bu yüzden Kobe ve Michael'ın birbirlerinden gerçekten zevk aldıklarına inanıyorum, çünkü çok az sporcunun gittiği, dünyaca ünlü oldukları, başarılı bir marka ve şirket kurabilecekleri noktalara geldiler. Şampiyonluklar kazanabildiler ve basketbol sahasında başka hiçbir oyuncudan görmediğimiz özel şeyler yapabildiler. Aynı zihniyete sahiplerdi ve bu yüzden saha dışında da iyi anlaştılar."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal