Maggette: "Kobe, Büyük Köpekbalıklarıyla Yüzüyordu!"

Eski NBA basketbolcusu Corey Maggette, Los Angeles Lakers'ın acı kaybı Kobe Bryant'ın bir NBA sezona hazırlanmak için büyük beyaz köpekbalıklarıyla yüzdüğünü söyledi.

12.02.2020-13:37 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-13:31) Maggette: "Kobe, Büyük Köpekbalıklarıyla Yüzüyordu!"
Bryant ve Maggette, Los Angeles'ta birlikte yer aldıkları için çok samimi arkadaşlardı. Bir konuşmasında Maggette, Bryant'ın zihniyeti ve nasıl marjinal bir yapısı olduğunu anlattı:

"Kobe'ye gelince, onun farklı olduğunu biliyordunuz. Farklı biriydi. Rob (Pelinka) ve Kobe'den aldığım telefonu hatırlıyorum. Rob beni aradı ve 'Abi, şu anda nerede olduğuma inanamazsın' dedi. 'Nerede?' dedim, 'Okyanusun ortasındayız ve Kobe kendini sezonun zorlukları için hazırlamaya çalışıyor. Büyük beyaz köpekbalıklarıyla yüzüyor.' dedi. 'Ne?!' dedim. 'Bildiğin büyük beyaz köpekbalıklarıyla yüzüyor' dedi."

"Bunu asla unutmayacağım. Bana kelimenin tam anlamıyla büyük beyaz köpekbalıklarıyla yüzdüğü bir video gönderdi. Kobe 'Hey, eğer bu Mamba'dan bir parça almak istiyorsan, köpekbalıklarıyla yüzmeye gelmelisin.' diyordu. Ben de, "Kob, köpekbalığıyla falan yüzmem abi. Bu konuda tek başınasın.' dedim. Onunki farklı bir yaklaşımdı."

Kobe'nin, basketbol hayatı boyunca kendini karşılaşmalara ve sezonlara hazırlama şekillerinin, ortalama bir basketbolcuya göre oldukça değişik olduğu herkes tarafından biliniyordu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal