Maç Sonucu Trabzonspor: 6 - Kayserispor: 2

Bordo mavili ekip süper ligin ilk yarısının son maçında evinde Kayserispor'u konuk etti. Bol gollü maçta kazanan Karadeniz ekibi oldu.

28.12.2019-19:19 - (Son Güncelleme: 28.12.2019-19:36) Maç Sonucu Trabzonspor: 6 - Kayserispor: 2

Bordo mavili ekip süper ligin ilk yarısının son maçında evinde Kayserispor'u konuk etti. Bol gollü maçta kazanan Karadeniz ekibi oldu.

Süper Lig'de geçen haftayı Konyaspor deplasmanında üç puanla ayrılan Trabzonspor, ilk yarının son maçında yuvasında sıkıntılı bir sezon geçiren Kayserispor'u misafir etti.

Saha ve seyirci avantajını kullanan Fırtına, henüz 7'de Alexander Sörloth ile golü buldu. Golün ardından Kayseri kalesini zorlayan Ünal Karaman'ın öğrencileri, 37'de farkı 2'ye çıkardı. Sosa'nın asistinde net bir gol vuruşu yapan Nwakaeme, ağları sarsan isim oldu. İlk yarının skorunu ise Ömer Uzun belirledi. Hasan Hüseyin'in asistinde savunma arkasına koşu yapan genç oyuncu, sol ayağıyla topu köşeye bıraktı.

İkinci yarıda ise Medical Park Stadı'nda gol yağmuru oldu. 47'de ve 66'da Kayseri ağlarına topu gönderen İngiliz golcü Sturridge, bir anda farkı açan isim oldu. 71'de Abdulkadir Parmak'ın golüne Kayseri, 82'de Kravets ile karşılık verdi.

Skoru belirleyen golü ise Sörloth kaydetti. 90 dakika Trabzonspor'un 6-2'lik üstünlüğü ile sona erdi. Üst üste 2. galibiyetini alan Trabzonspor, 32 puanla ilk devreyi 3. sırada tamamladı. Zor günler geçiren ve son sıraya demir atan Kayserispor ise 10 puanda kaldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal