Maç Sonucu: Kayserispor: 1 - Fenerbahçe: 0

Lig'in 10. haftasında evinde Fenerbahçe'yi konuk eden Kayserispor, maçı attığı tek golle kazandı.

03.11.2019-18:56 - (Son Güncelleme: 04.11.2019-09:39)

2' Emre'nin kullandığı serbest vuruşta top barajdan döndü
5' Muriqi, Moses'ın pasıyla ceza sahasında topla buluştu fakat yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.
14' Sağ kanattan ceza sahasına giren Moses kale sahasına sert bir orta yaptı fakat top Abdennour'dan döndü.
24' Hasan Ali'nin sol kanattan yaptığı ortada Ozan penaltı noktası üzerinden vuruşunu yaptı ancak top savunmaya da çarpıp dışarı gitti.
29' Hızlı gelişen Kayserispor atağında sağ tarafta topla buluşan Adebayor ceza sahasına girmek üzereyken araya giren Isla topu kornere attı.
34' Kayserispor rakip kaleye çok adamla geldi. Ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Bilal kaleyi yokladı fakat meşin yuvarlak farklı şekilde dışarı gitti.
38' Ceza sahasına gelen ortada Vedat Muriqi'in vuruşunda top önce kaleciye ardından direğe çarptı. Serdar, önünde kalan topa sert bir vuruş yaparken bu kez savunma çizgiden çıkarttı. Son olarak Rodrigues'in vuruşunda top yandan dışarı gitti.
Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Mücadelede 2. yarı başladı.
48' dakikada Fenerbahçe, sol kanattan yapılan ortada Vedat Muriqi ile golü buldu. Emre'nin pasında hareketlenerek ortayı yapan Hasan Ali Kaldırım'ın ofsayt olduğu belirlendi.

58' dakikada Fenerbahçe savunması ardına atılan hızlı topta Umut Bulut kaleci ile karşı karşıya karşıya kaldı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Umut'un golü ile Kayserispor Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçti.

74' Sol tarafta topla buluşan Tolga topu dışarı çevirdi. Savunmaya da çarpan top Rodrigues'in önünde kalırken bu oyuncunun uygun durumdaki vuruşunda meşin yuvarlak üstten dışarı gitti.

80' Rodrigues'den topu kurtaran Lopes sağ taraftan ortasını yaptı. Gustavo'nun müdahalesi sonrası meşin yuvarlak kaleci Altay'da kaldı. 

 

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Kayserispor Umut Bulu'un 58'inci dakikada kaydettiği gol ile maçı 1-0 kazandı.

Bu sonucun ardından Kayserispor puanını 7'ye çıkarırken Fenerbahçe 17 puanda kaldı.

Kayserispor - Fenerbahçe 11'ler:

Kayserispor: Lung, Miguel Lopes, Poulain, Abdennour, Yasir, Dja Djedje, Şamil Çinaz,Mensah, Bilal, Umut Bulut, Adebayor

Fenerbahçe: Altay, Isla, Zanka, Serdar Aziz, Hasan Ali, Emre Belözoğlu, Luiz Gustavo, Moses, Rodrigues, Ozan, Vedat Muriqi

Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. haftasında Kayserispor'a konuk olacak. Denizlispor ve Konyaspor maçlarından 3 puanı kapan Sarı Kanarya, deplasmanda Kayserispor'u devirip, Alanyaspor'un puan kaybettiği haftada liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

Sezona teknik direktör Hikmet Karaman’la başlayan İstikbal Mobilya Kayserispor’da daha sonra göreve gelen Samet Aybaba iki hafta görevde kaldı. Yeni teknik direktörü Bülent Uygun’la ilk maçına çıkacak sarı-kırmızılı ekip, ligde galibiyeti bulunmayan tSon Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.ek takım konumunda. İstikbal Mobilya Kayserispor, 4 puanla 18. ve son sırada yer alıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal