Maç Sonu Olay Yaratan Hareket! Şenol Güneş Sinirlerine Hakim Olamadı

Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor ile Beşiktaş karşılaşmasında son düdüğün çalması ile ilginç bir an meydana geldi.

17.02.2018-10:10 - (Son Güncelleme: 17.02.2018-10:06) Maç Sonu Olay Yaratan Hareket! Şenol Güneş Sinirlerine Hakim Olamadı

Mücadelenin son düdüğü ile beraber hakemleri tebrik etmeye giden Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek'e Şenol Güneş'ten enteresan bir hareket geldi. Şenol Güneş, Özdilek'in de yanına kadar gidip hakemlere sarılmasını istedi. Karşılaşmanın sonunda yaşanan bu olay kameralara da yansırken, Beşiktaş Teknik patronu Şenol Güneş hakemlere sert tepki gösterdi.

MAÇTA NELER YAŞANMIŞTI?

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş ile Atiker Konyaspor karşı karşıya geldi. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'ndaki mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Beşiktaş'ın golü 27. dakikada Atiba'dan gelirken Konyaspor'un golünü 60. dakikada Adis Jahovic kaydetti. Beşiktaş'ta Pepe ve Talisca gördükleri sarı kartlardan dolayı haftaya oynanacak Fenerbahçe derbisinde oynayamayacak. Bu sonuçla Beşiktaş puanını 41 yaptı ve 3. sırada yer aldı. Atiker Konyaspor ise 21 puanla 15. sırada kendine yer buldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal