Maç Sonrası Açıkladı! Takımdan Ayrılıyorum

Kayserispor'un yıldız futbolcusu Adebayor, Beşiktaş maçından hemen sonra yapmış olduğu açıklamada takımdan ayrıldığını söyledi.

02.12.2019-22:47 - (Son Güncelleme: 02.12.2019-22:42)

Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda Beşiktaş’a 4-1 mağlup olan Kayserispor’un tek golünü atan Emmanuel Adebayor, karşılaşmanın ardından ayrılığı açıkladı. Adebayor “Bugün Kayserispor’dan ayrılıyorum. Ama kalbim hep Kayserispor ile olacak” dedi.

Ayrılık sebebi detayları hakkında konuşamayacağını belirten Adebayor “Kayserispor’un toparlanacağını umuyorum. Hocamız ile birlikte bir yükseliş yakalayacaklardır. Kayserispor’un antrenmanlarda, çalışmalarda gittiği iyi bir süreç var. Kayserispor’u her zaman iyi hatırlayacağım” sözlerine yer verdi.

Kayserispor’dan ayrılma kararı alması için pek çok neden olduğunun altını çizen Adebayor, şunları söyledi:

“İyi sonuçlar alamadık. Zorlu bir süreç yaşadık. Şu anda neler olduğunu detaylı bir şekilde anlatamam. Yönetimle anlaşmaya vardık. Kayserispor’a her zaman dua edeceğim. Burada yaşadığım sürece iyi anılarım oldu. Ne zaman ayrılmam gerektiğini bilen bir insanım. Ayrılma vakti geldi. Türkiye’deki taraftarlara teşekkür ediyorum. Üç yıl boyunca bana çok iyi davrandılar. Onların destekleri beni çok mutlu etti. Belki yakın zamanda Türkiye’ye dönemeyebilirim. Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’ye başarılar diliyorum. Türkiye’nin iyi yerlere geleceğine inanıyorum.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal