Lukas Podolski Kulüpsüz Kaldı!

Galatasaray'ın eski futbolcularından Lukas Podolski, kendisine kulüp arıyor.

14.10.2019-14:42 - (Son Güncelleme: 14.10.2019-14:40)

Galatasaray'ın eski futbolcularından Lukas Podolski, ülkesi Almanya'da yayım yapan Bild gazetesiyle gerçekleştirdiği röportajda gündem yaratan bir transfer açıklaması yaptı. Transfer için kendisine kulüp aradığını söyleyen Podolski'nin yolu tekrar Türkiye'ye düşebilir.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Galatasaray'ın eski futbolcularından Lukas Podolski, Sarı Kırmızılılar'dan ayrıldıktan sonra Japonya'nın Vissel Kobe kulübüne transfer olmuştu. Transfer olduktan sonra beklenen ilgiye göremeyen Alman yıldızın bu macerası kısa sürdü. Sözleşmesi biten yıldız oyuncu herhangi bir kulübün kendisine teklif yapmaması üzerine kulüpsüz kaldı.

KULÜP ARIYOR..

"Japonya'daki maceram, muhtemelen yıl sonunda bitecek." diyen Poldi, kendisine kulüp aramaya başladığını söylerken altyapısından yetiştiği Köln'e geri dönme ihtimaliyle ilgili soruyaysa "Köln'de yeniden oynamayı kalpten istediğimi hep söyledim. Ancak benim gibi kulübün de bunu istemesi gerekiyor. Ne yazık ki bu, geçmişte olmadı." şeklinde cevap verdi. Yıldız ismi kadrosuna katan kulüp, herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal