Lukas Podolski: 'Başka Takımlardan Da Teklif Aldım'

Antalyaspor'da top koşturan Alman oyuncu Lukas Podolski, A Spor canlı yayınına katılarak coronavirüs günleriyle alakalı konuştu ve bazı itiraflarda bulundu.

05.05.2020-11:01 - (Son Güncelleme: 05.05.2020-11:03) Lukas Podolski: 'Başka Takımlardan Da Teklif Aldım'
Antalyaspor'da top koşturan Alman oyuncu Lukas Podolski, A Spor canlı yayınına katılarak coronavirüs günleriyle alakalı konuştu ve bazı itiraflarda bulundu.

İşte Lukas Podolski'nin konuşmaları:

"Büyük bir salgından, zor zamandan geçiyoruz, bu sürede pozitif kalmak gerekiyor, pozitif enerjiyi kaybetmemek gerekiyor. Ben otelde idmanlara devam ediyorum, sabahtan öğlene kadar çocuklarımın eğitimine de zaman ayırıyorum. Kötü bir süreçten geçiyoruz, umarım bir an önce atlatırız diyorum.

ANTALYA'DA SAHİP OLMAM GEREKEN İMKANLARA SAHİBİM
Türkiye'de, Antalya'da sahip olmam gereken tüm imkanlara sahibim, bu imkanları bana sağlayan herkese teşekkür ediyorum. antalya'ya ailemi de getirdim, onlarla burada kalmaktan ve yaşamaktan mutluyum. Türkiye'de kalmanın doğru olduğunu düşünüyorum. Umarım kısa sürede koronavirüs belasını atlatır ve normal hayatımıza devam ederiz.

YAĞLI GÜREŞ YAPMAK İSTERİM
Yağlı güreş yapmak isterim. Japonya'da sumo güreşi yapmıştım. Göz önünde bir insansınız ve sizin eğlenceniz ile onlar da eğlenebiliyor. Ali Gürbüz ile bir maç yapacağız, eğlenceli olacak, güzel bir zaman geçireceğiz. Belki stadımızda, belki kulübün bize tahsis ettiği başka bir yerde olur ama hayatımı güzel vakit geçirmeye adamaya devam edeceğim.

TÜRK ÇAYINI ÇOK SEVİYORUM
Yemek kültürü çok iyi Türkiye'nin. Çok tatil yapmayı seven biriyim ve çok defa Türkiye'ye seyahat ettim. Daha önce de Antalya'da bulundum, Galatasaray'dayken İstanbul'daydım, Köln'de çok Türk arkadaşım var. Türk mentalitesini, yemekleri, içindeki güzellikleri çok seviyorum. İnsanlar dışarıdan Türkiye'ye baktığında İstanbul'dan ibaret olduğunu düşünüyorlar ama Türkiye sadece İstanbul'dan ibaret değil. Çok pozitif düşünce içindeyim, bundan sonra da böyle olacak. Bu yüzden Türkiye'ye tekrar gelip, tekrar oynama düşüncesi verdim. Türk çayını da çok seviyorum.

TAKIM ARKADAŞLARIMI ÖZLEDİM
Bir futbolcu olarak, futbolu özledim, oynamak isterim. Takım arkadaşlarımı özledim, sahada bulunmayı özledim. 3 puanı, kazanmayı, kazandıktan sonraki sevinci özledim. Tribün de, taraftar da futbolun bir parçası ve taraftarsız futbolun tadı tuzu yok. Burada karar merci ben değilim ama. İçinden geçtiğimiz süreç sadece bir iş dalını etkilemiyor. Koronavirüs insanların işlerini aksatıyor.

8 MAÇLIK YENİLMEZLİK SERİSİ
Kısa zaman geçmesine rağmen, Antalyaspor olarak alt sıralardan güzel bir dönüş yakaladık. 8 maçlık yenilmezlik serimiz var. Bu bizim birlik beraberliğimizi üst seviyeye taşıdı. Bu zamana kadar atmosfer de iyiydi. Benim attığım goller, yaptığım asistler takıma katkıda bulunduysa, ne mutlu bana.

AMA NEDEN ANTALYA?
Sadece Antalyaspor'dan değil, başka takımlardan da teklif aldım ama neden Antalya? Projelerden bahsedildi, eşim Antalya'ya geldi, ona iyi şeyler anlatıldı. Ben Antalyaspor'a ve insanlara güvendim. Eşim şehri, stadı gezdi, tüm her şey bir araya geldiğinde Antalyaspor'da karar kıldım. Türkiye'yi ve Türk insanını iyi bildiğim için Antalyaspor'u tercih ettim."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal