Luis Figo’dan Quaresma ve Pepe Yorumu!

Efsane Sporcular Derneği’nin açılışı için İstanbul’da bulunan Portekiz futbolunun en önemli isimlerinden Luis Figo, Beşiktaş forması giyen Quaresma ve Pepe'nin Türkiye’de futbol oynamalarının büyük şans olduğunu ifade etti.

21.11.2018-15:26 - (Son Güncelleme: 21.11.2018-15:24) Luis Figo’dan Quaresma ve Pepe Yorumu!

Portekiz futbolunun efsanelerinden Luis Figo, Beşiktaş forması giyen vatandaşları Quaresma ve Pepe'nin Süper Lig’de mücadele etmelerinin büyük şans olduğunu kaydetti.

Portekizli efsane oyuncu Luis Figo, Efsane Sporcular Derneği’nin açılışı için İstanbul’a geldi. Açılış öncesinde basın mensuplarına konuşan Figo, futbolda kullanılan gol çizgisi teknolojisi ve pek çok ülkede kullanılmaya başlanan Video Yardımcı Hakem Sistemi sorusu üzerine, "UEFA’nın genel olarak verdiği bir karar. Efsane sporcular hakkında konuşmaya geldik" yanıtını verdi.

"Pepe ve Quaresma Türkiye için büyük şans"

Vatandaşları Quaresma ve Pepe’nin kariyerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Portekizli efsane, “İkisini de takip ediyorum. İkisi de çok önemli futbolcular. Onları burada görmek Türkiye adına çok büyük bir şans.” şeklinde konuştu.

"Hem Real Madrid hem de Barcelona’da forma giymek büyük onur"

46 yaşındaki futbol adamı, İspanya futbolunun iki dev klübü Real Madrid ve Barcelona’da forma giymenin nasıl bir duygu olduğu sorusu üzerine ise,

"Bu işi profesyonel olarak yapmamdan ötürü pek zorluk çekmedim. İki takımda da oynamaktan dolayı çok büyük onur ve gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal