Luis Enrique Hedefini Belirledi!

İspanya Milli Takımı’nın yeni teknik direktörü Luis Enrique, milli takımın Madrid Las Rozas'taki tesislerinde açıklamalarda bulundu. İspanyol teknik adam, milli takımı tekrar dünya futbolunun zirvesine taşıyacaklarını vurguladı.

19.07.2018-11:01 - (Son Güncelleme: 19.07.2018-10:59) Luis Enrique Hedefini Belirledi!

İspanya Milli Takımı’nda 2018 FIFA Dünya Kupası’nda görev yapan Fernando Hierro’nun ardından göreve getirilen Barcelona’nın eski teknik direktörü Luis Enrique, milli takımın Madrid’de bulunan tesislerinde basın mensuplarının karşısına çıktı.

İspanyol teknik adam, milli takımdaki hedeflerini açıklarken şu ifadeleri kullandı:

“Milli takım, ülkenizi temsil ettiğiniz çok özel bir yerdir. Milli takım demişken, geçmişte birçok kupa kaldırmış, dünyada referans olmuş bir milli takımdan bahsediyoruz. Bu takımı tekrar kazanan, iyi futbol sergileyen ve kupa kazanan bir duruma dönüştürmek gerçekten zor bir görev olacak. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve neler yapabileceğimizi göreceğiz.

Milli takımda görev almak geçmişten beri kafamdaki bir düşünceydi ve şimdi bu düşünce gerçeğe dönüştü. Bu görevin sorumluluğunu üzerimde hissediyorum. Milli takım tesisleri ve birlikte çalışacağım insanlar gerçekten üst düzeydeler. Burada, bu ekiple yeni başarılar kazanmak için sabırsızlanıyorum.

Her zaman milli takımı çalıştırmanın hedeflerimden biri olduğunu belirttim. Bunun kısa mı yoksa uzun vadede mi olacağını bilmiyordum fakat futbolda neyin ne zaman olacağını kestiremiyorsunuz. Bu büyük fırsatla şimdi karşılaştım ve gerçekten bu proje için hazırdan da öteyim ve büyük bir heyecanla başlamayı bekliyorum.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal