Luigi Datome: ‘Yeni Bir Başlangıca Hazırlanmalıyız’

Fenerbahçe Beko'nun İtalyan sporcusu Luigi Datome, coronavirüs salgınına dair İtalya medyasına açıklamalar yaptı ve bu kriz sonrası sporun bir daha eskisi gibi olamayacağını söyledi.

04.04.2020-12:39 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-12:37) Luigi Datome: ‘Yeni Bir Başlangıca Hazırlanmalıyız’

Fenerbahçe Beko'nun yıldızı Luigi Datome, İstanbul'daki evinden katıldığı canlı yayınla İtalya medyasına konuştu. Olimpiyatların ileri bir tarihe alınmasının kendisini nasıl etkileyeceğini açıklayan Datome, "Mevcut durumda bu konuya ilişkin fazla şey düşünmüyorum. Kasım ayında 33 yaşında olacağım ancak fiziksel olarak iyi durumda olursam Olimpiyatlarda yer alacağım. Şu an yaşanan acil durum göz önüne alındığında herkes için farklı bir sezon olacak. Bu çok demokratik bir kriz ve spor artık eskisi gibi olamayacak. Hepimiz, yeni bir başlangıca hazırlanmalıyız" şeklinde konuştu.

Evde yaşadığı zamanlarda Türkçe derslerine ağırlık verdiğini vurgulayan İtalyan sporcu, "Bu süreçte aktif kalmaya ve Türkçe öğrenmeye çalışıyorum. Öğreniyorum çünkü 5 yıl geçirdikten sonra hiç bilmemek utanç verici olurdu. Birinci veya ikinci seviyedeyim. Yani İngilizce bilmeyen biriyle konuşmam gerekirse derdimi anlatabilirim" ifadesini kullandı.

Obradovic ile olan ilişkisini de anlatan Datome, "Çok yakın bir ilişkimiz var. Bu 5 yıl içinde hem güzel hem zorlu anlar yaşadık. Beni, bu proje için seçen kişi oydu. Aramızda saygı ve sevgi var ki onunla böyle bir ilişkim olduğu için gurur duyuyorum. Onun için takım, her zaman en önemli şey ve bundan başka bir şeyi kabul etmiyor. Yaptığı ve düşündükleri konusunda çok dürüst" değerlendirmesini yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal