Lugano: 'Bugün Olsa Fenerbahçe'den Ayrılmazdım'

Kariyerinin en güzel senelerini Fenerbahçe'de geçirdiğini vurgulayan Lugano, "Belki bugün olsa Fenerbahçe'den, PSG'ye gitme kararımı değiştirirdim" şeklinde konuştu.

25.05.2020-13:11 - (Son Güncelleme: 25.05.2020-13:03) Lugano: 'Bugün Olsa Fenerbahçe'den Ayrılmazdım'

Bir zamanlar Fenerbahçe’de top koşturan Diego Lugano, beIN Sports'a açıklamalar yaptı.

İşte Uruguaylı eski savunmacının açıklamaları:

'HAYATIMIN EN GÜZEL 5 SENESİYDİ'

"Türkiye ve Fenerbahçe'yle ilgili söyleyebileceğim çok şey var. Güney Amerika'da yaptığım bütün röportajlarımda Fenerbahçe yıllarımdan övgüyle bahsediyorum. Futbol hayatımın en güzel 5 senesini orada geçirdim."

"Muhteşem bir atmosferde oynadım. Çok büyük zaferler kazandık. Üzüntüler, sevinçler oldu. Bir sürü şey öğrendim. Yeni bir kültür öğrendim. Yeni bir kültür öğrenmek çok değerliydi. Futbol olarak da bir sporcu olarak çok şey öğrendim."

"Her zaman aklımın en güzel köşesinde Fenerbahçe ve Türkiye kalacak. Sık sık Türkiye'ye ziyarette bulunuyorum. Fenerbahçe'yi ve Türkiye'yi her zaman çok iyi anıyorum."

'BUGÜN OLSA PSG'YE GİTMEZDİM'

"Belki bugün olsa Fenerbahçe'den, Paris Saint Germain'e gitme kararımı değiştirirdim ama o günün şartları için doğru karardı. Çünkü o zaman kariyerimde yeni bir sayfa açmak ve sportif anlamda orada yaşayabileceğim zorlukları görmek istedim."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal