Lucescu Sürprizi! İstanbul'a Gelecek

Beşiktaş'ta uzun zamandır kulüpte görev alması şeklinde görüşmeler gerçekleştirilen Mircea Lucescu, bugün İstanbul'a geliyor.

10.02.2020-10:50 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-10:44) Lucescu Sürprizi! İstanbul'a Gelecek
Rumen antrenör Mircea Lucescu, Beşiktaş ile anlaşma yapması durumunda birçok konuda yönetime ve teknik heyete önderlik yapacak.

Lucescu, altyapının tekrardan planlanmasına ve futbolcu portföyü ile alınacak oyuncularla ilerki yıllarda ekibinin oluşumuna yardımcı olacak.

Sergen hocaya her anlamda destek olacak deneyimli bir adam getirmek isteyen başkan Ahmet Nur Çebi ve takımı Lucescu’yu ikna etti. Rumen çalıştırıcı bugün Bükreş’ten İstanbul’a geliyor, Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerle görüşecek.

Lucescu’nun geçen hafta Bükreş’te görüştüğü yöneticilerle şu şekilde konuştu: “Bir takımım bir patronu olur. Sergen’in etrafında olup ona gölge olmak, onu rahatsız etmek istemem. Dışarıdan ne destek istenirse veririm ama kulübeye inmem, sahada görünmem. Isterse tecrübelerimi aktarırım, o kadar” 

"Gaziantep maçı ile Sergen ilk kez taraftarın karşısına çıkacak. Orada bulunarak rol çalmam doğru olmaz. Taraftarla ilk kez buluşacağı maçta herkes tadını çıkarmalı, ben başka bir gün gelirim"

"Mircea Lucescu'nun başımın üstünde yeri var. Kulüpte hangi göreve gelirse gelsin, onunla çalışırım"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal