Loris Karius'tan Şok: ‘Dayanamıyorum, Dönmek İstiyorum!’

Beşiktaş’ın deneyimli kalecisi Loris Karius, idareye, ülkesi Almanya’ya dönmek için izin istedi. 26 yaşındaki file bekçisine siyah-beyazlıların cevabı çok net oldu: “Gidersen ceza uygularız!”

25.03.2020-10:35 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-13:11) Loris Karius'tan Şok: ‘Dayanamıyorum, Dönmek İstiyorum!’

Coronavirüs ile mücadele için Beşiktaş’ın aldığı tedbirlerden biri de yabancı futbolcuların Türkiye’den gitmemeleri yönündeydi. Fakat bu kararın devamında 3 gün olmadan kulübün deneyimli kalecisi Loris Karius, ülkesi Almanya’ya dönmek için siyah-beyazlı idareden izin istedi.

Kız arkadaşı Sophia Thomalla ile beraber İstanbul’dan gitmek isteyen 26 yaşındaki file bekçisinin, “Artık dayanamıyorum. Ülkeme dönmek istiyorum” söylediği belirtildi. Yönetimin Karius’a verdiği cevap ise olumlu yönde olmadı.

Alman file bekçisi ile yapılan toplantıda, TFF’den liglerin tekrar başlamasıyla alakalı kesin bir bilgi olmadığını vurgulayan idarenin, “Gidersen ceza uygularız” uyarısını yaptığı açıklandı. Yönetim, daha sonra teknik adam Sergen Yalçın ile de konuşup idmanların başlama zamanı ile ilgili bilgi istedi. Yalçın’ın “Ne zaman başlayacağı belli olmayan lig için takımı nasıl toplayayım. Tesislerin kapısına mühür vurup burada yaşamamız lazım. Bu oyuncuların moralini bozar. Süreci bekleyelim” cevabı verdiği ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal