Loris Karius'a Bundesliga İddiası

Alman medyasından Sport 1'in haberine göre Loris Karius'u gelecek sezon için Hertha Berlin'in transfer etmeye çalıştığı iddia ediliyor.

27.03.2020-10:35 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-10:32) Loris Karius'a Bundesliga İddiası

Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan Alman kaleci Loris Karius'a Bundesliga kulüplerinden Hertha Berlin'in istediği söylendi.

Sport 1'in yaptığı habere göre Beşiktaş'ın bonservisini almayı planlamadığı Karuis'un 2 senelik Türkiye kariyerinin sezon bitiminde sona ereceği ve Hertha Berlin'in kalecinin menajeriyle şimdiden iletişim halinde olduğu iddia edildi. Liverpool ile 2022 senesine kadar anlaşması olan Karius'un bonservis ücretinin yaklaşık 4 milyon Euro olabileceğini belirten Sport 1, haberle alakalı Hertha Berlin kulübü idarecilerinden Michael Preetz'e olayın ayrıntılarını sordu.

‘YORUM YAPMIYORUZ’

Preetz konuşmasında, "Bu tip söylentiler hakkında yorum yapmıyoruz. Yaza yönelik transfer çalışmalarımız şu anda ilk sıramız değil" ifadelerini kullandı.

Kariyerinde en fazla karşılaşmaya çıktığı 2. takım olan Beşiktaş'ta 2. senesini geçiren 26 yaşındaki Loris Karius, oynadığı 67 resmi müsabakada 95 golü kalesinde buldu ve 14 karşılaşmada kalesini gole kapattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal