Loris Karius Kalesini Kapattı

Alman file bekçisi, Denizlispor maçında da hatasızdı, Rodallega’nın 35. dakikadaki frikiğinde inanılmaz bir kurtarışa imza attı. Loris Karius galibiyette yine kritik rol oynadı.

11.11.2019-12:34 - (Son Güncelleme: 11.11.2019-12:29)

Beşiktaş’ta Loris Karius rüzgarı esiyor... 9. haftada Vodafone Park’ta 1-0 kazanılan Galatasaray derbisinden itibaren performansı zirveye çıkan Alman file bekçisi, kalesinde güven veriyor. Geçen hafta Beşiktaş’ın 2-1 galip geldiği Antalyaspor deplasmanında 3 önemli kurtarışa imza atan Karius, dün de Denizlispor karşılaşmasında yine hatasız bir 90 dakika çıkardı. Tecrübeli file bekçisi, özellikle maçın ilk yarısında herkesin ‘gol’ diye beklediği Rodallega’nın frikiğinde inanılmaz bir kurtarışa imza attı.

Son 5 Maç, 1 Gol

Direk dibine hızlı gelen topu müthiş bir refleksle engelleyen Karius, sadece tribünlerden değil, hem takım arkadaşları hem de kulübeden de büyük alkış aldı. Kritik mücadeleyi 4 kurtarışla tamamlayan Loris Karius’u, 35. dakikadaki frikik pozisyonundan sonra vuruşu yapan Denizlisporlu Rodallega da yanına gelip tebrik etti. Alman yıldız, ligdeki son 5 karşılaşmanın 4’ünde kalesini kapatırken, sadece Antalya maçında 1 gol yedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal