Liverpool-Tottenham Şampiyonlar Ligi Finali Ne Zaman? Nerede Oynanacak?

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı eleyen Liverpool ile Şampiyonlar Ligi'nin sürpriz takımı AJax'ı son dakika golüyle yıkan Tottenham finalde karşılacak. Peki Şampiyonlar Ligi finali ne zaman oynanacak?

09.05.2019-00:58 - (Son Güncelleme: 09.05.2019-00:44)

Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool ile Tottenham karşı karşıya gelecek. Peki milyonlarca sporseverin sonucu merakla beklediği karşılaşma ne zaman ve nerede oynanacak? 

UZUN YILLAR UNUTULMAYACAK YARI FİNALLER

Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool, Camp Nou'da 3-0 kaybettiği karşılaşmanın rövanşında evinde, Barcelona'yı 4-0 mağlup etti. Tarihi bir galibiyete ulaşan Liverpool bu skorla finale yükseldi. İlk finalist Liverpool'un rakibini belirleyecek karşılaşmada Tottenham, 1-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında Ajax'ı Lucas Moura'nın golleriyle 2-0 geriden gelerek 3-2 mağlup etti. Bu sonuçlarla Liverpool ile Tottenham Şampiyonlar Ligi kupası için mücadele edecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ NE ZAMAN?

2019'da Şampiyonlar Ligi final müsabakası, İspanya'nın başkenti Madrid'de 1 Haziran Cumartesi günü Türkiye saatiyle 22.00'de oynanacak. Karşılaşma yayıncı kuruluş beIN SPORTS naklen yayınlanacak. Atletico Madrid'in maçlarını oynadığı Wanda Metropolitano Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı final mücadelesinin ardından Şampiyonlar Ligi kupası sahibini bulacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal