Liverpool’dan Salah Hakkında Şikayet! Polise İhbar Edildi

Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah hakkında, araba kullandığı esnada telefonuyla ilgilendiği gerekçesiyle soruşturma açıldı.

14.08.2018-12:22 - (Son Güncelleme: 15.08.2018-15:36) Liverpool’dan Salah Hakkında Şikayet! Polise İhbar Edildi

Liverpool'un Premier Lig’in ilk haftasında West Ham United'ı 4-0 yendiği karşılaşmanın ardından hayranları tarafından aracının etrafı çevrilen Salah'ın aracının seyir halindeyken telefonuyla ilgilendiği, amatör bir kamera tarafından tespit edilmişti.

Merseyside Polis Merkezi'nin sosyal medye hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Bir futbolcunun araba kullandığı esnada cep telefonuyla ilgilendiğini gösteren bir video hakkında bilgi aldık. Konu, ilgili departmana iletilmiştir. Bilgilendirme için teşekkür ederiz." denildi.

Olayın ardından söz konusu oyuncunun Salah olduğu anlaşılırken, yıldız futbolcuyu polise ihbar edenin ise formasını giydiği Liverpool olduğu öğrenildi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Liverpool sözcüsü, "Futbolcumuzla yaptığımız görüşme neticesinde çekilen görüntüleri polis ekiplerine bildirme kararı aldık. Süreç kendi aramızda devam edecek olup, ne kulüp ne de futbolcu tarafından başka bir açıklama olmayacaktır." şeklinde konuştu.

Geride kalan sezonda Liverpool formasıyla attığı 32 golle Premier League'de gol kralı olan Mohamed Salah, 2018-2019 sezonunu açılış karşılaşmasında da West Ham United'a karşı takımının ilk golünü kaydetti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal