Liverpool'dan Ozan'a Teklif

Virgil Van Dijk'ın uzun süreli sakatlığının ardından stoper arayışına giren Liverpool, Ozan Kabak için 22 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

25.10.2020-12:00 - (Son Güncelleme: 25.10.2020-16:52) Liverpool'dan Ozan'a Teklif

Everton maçında sakatlanan Virgil Van Dijk yerine stoper transferi yapmak isteyen Liverpool'da bir numaralı aday A Milli Takımımız’ın oyuncusu Ozan Kabak oldu.

İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre Liverpool, Klopp'un çok beğendiği Ozan Kabak için Schalke'ye 22 milyon Euro'luk bi teklif hazırladı.

Schalke'nin Ozan için ısrarla 30 milyon Euro istediği ve görüşmelerin hızlanacağı kaydedildi. Liverpool yetkililerinin bu transfer için ısrarcı olduğu aktarılırken, devre arasında büyük ihtimalle nihayete ereceği yazıldı.

Klopp, geçtiğimiz günlerde Van Dijk'ın durumu hakkında "Çok uzun süre ondan yararlanamayacağız, bu kesin" sözlerini kullanmıştı.

ŞEYTAN DA NABIZ YOKLUYOR

Galatasaray altyapısından yetişen Ozan Kabak için bir diğer İngiliz ekibi Manchester United'ın da takipte olduğu belirtiliyor. Savunmada 2 sezondur ciddi alarm veren Manchester'ın kırmızılı ekibi, Liverpool ile Ozan için bir yarışa girebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal