Liverpool'da Timo Werner Transferi İptal Oldu

Leipzig’de oynayan Timo Werner'in kontratında bulunan, nisan ayı içinde kullanılması kaydıyla, 58 milyon Euro'luk bir serbest kalma opsiyonunu Liverpool'un kullanması tahmin ediliyordu. Coronavirüs nedeniyle ligler durdurulunca, Liverpool transferi askıya aldı.

03.04.2020-14:20 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-14:21) Liverpool'da Timo Werner Transferi İptal Oldu

Almanya Bundesliga'da şampiyonluğa oynayan kulüplerden biri olan Leipzig'in yıldızı Timo Werner'in sezon bitiminde Liverpool'a transferine bütün spor camiası kesin gözüyle bakıyordu. Fakat coronavirüs sahadaki oyuncuyu etkilediği gibi transferi de zora soktu.

Timo Werner'in kontratında bulunan, nisan ayı içerisinde devreye girmesi şartıyla, 58 milyon Euro'luk bir serbest kalma opsiyonunu Liverpool'un alması bekleniyordu. Coronavirüs nedeniyle ligler askıya alınınca, Liverpool transferi zora girdi.

İngiliz ekibinin ekonomik olarak zor zamanların geleceği ve eldeki oyuncularla yola devam etme kararı aldığı belirtildi. Jürgen Klopp'un çok istediği bir transfer olmasına rağmen dünyada gerçekleşen salgından ötürü transfer hareketlerinde değişkenlik gösterecek gibi duruyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal