Liverpool Uğurcan Çakır İçin Geliyor!

İngiliz medyası, Liverpool'un, Alisson Becker'in alternatifi olarak Uğurcan'ı transfer etmek istediğini ve İngiliz devinin en büyük hedefinin Trabzonsporlu genç eldiven olduğunu açıkladı.

04.05.2020-15:05 - (Son Güncelleme: 04.05.2020-15:03) Liverpool Uğurcan Çakır İçin Geliyor!

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır Avrupa devlerinin takibinde. Liverpool, Sevilla ve Everton'un istediği Uğurcan'a son olarak Tottenham'ın da nabız yokladığı ve Londra temsilcisinin genç oyuncu için çok istekli olduğu öne sürülmüştü. Ancak son Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan ve şu saralar dünyanın en iyi kulübü olarak lanse edilen İngiliz temsilcisi Liverpool'un, Uğurcan Çakır aşkı tekrardan alevlendi.

Sportslens.com sitesi, İngiliz kulübünün, genç file bekçisini transfer etmekte çok istekli olduğunu açıkladı. Liverpool'un Alisson Becker'in yedeği olarak Uğurcan'ı takıma katmak istediği ve İngiliz devinin en büyük hedefinin milli futbolcu olduğu kaydedildi.

30 MİLYON EURO'DAN AÇILACAK

Bilindiği üzere Başkan Ahmet Ağaoğlu, Liverpool'la birlikte birçok Avrupa kulübünün transfer listesine olan milli kaleci için takıma 20 milyon Euro'luk resmi teklifin verildiğini duyurmuştu. Trabzonspor'un sezon bitiminde Uğurcan için görüşülen pazarlıkları 30 milyon Euro'dan açacağı da aktarılan haberler arasında yer aldı.

İngiltere'deki bahis şirketleri de bu transfer için oran açtı. Genç file bekçisinin yeni sezonda Liverpool kadrosuna katılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal