Liverpool Şut Çekemeden Kaybetti!

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sürpriz skoru D Grubu'nda İngiliz ekibi Liverpool'un Atalanta ile karşılaştığı maçta çıktı. İtalyan ekibi Atalanta 2-0 kazanarak evine dönerken Liverpool'un isabetli şut çekemeden maçı tamamlaması ilgi çekici bir detay oldu.

26.11.2020-09:35 - (Son Güncelleme: 26.11.2020-09:33) Liverpool Şut Çekemeden Kaybetti!
Koronavirüs atlatan Salah'ın ilk 11'de yer alarak başladığı maçta Liverpool, Atalanta'ya 2-0 yenilmekten kurtulamadı. İlk yarısı golsüz sona eren maçta Atalanta, 60'ta Alejandro Gomez ve 64'te Robin Gosens'in sayılarıyla sonucu gitti.

Anfield'da oynanan karşılaşmayı Atalanta 2-0 kazanarak haftanın en dikkat çeken galibiyetine imza attı. Liverpool bu sonucun ardından 9 puanda kaldı. Atalanta ise puanını 7'ye çıkardı.

Jurgen Klopp yönetiminde Anfield'de çıktığı 15 Şampiyonlar Ligi maçını kazanan Liverpool, son 3 maçın 2'sini ise kaybetti. Liverpool, Klopp döneminde iç sahada çıktığı 137 maçta ilk kez kalesinde 2 gol görerek mağlup oldu. Atalanta, Fiorentina'dan sonra (Aralık 2009) Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'u Anfield'da yenen 2. İtalyan ekibi oldu.

İSABETLİ ŞUT ÇEKEMEDİLER

Savunmada ciddi eksikleri olan Liverpool karşılaşmayı Atalanta kalesine isabetli şut çekemeden kapattı.

Gruptaki diğer maçta Ajax, Midtjylland'ı 3-1 yendi. Hollanda ekibinin gollerini Gravenberch, Mazraoui ve Neres attı. Konuk ekibin tek sayısı 81'de penaltıdan Mabil'den geldi.

Ajax bu galibiyetle puanını 7 yaparken, Midtjylland henüz puanla tanışamadı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal