Liverpool Gözünü Kararttı! Barça'nın Yıldızını İstiyor

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan ancak Real Madrid’e kaybeden İngiltere Premier Lig'in dev takımlarından Liverpool, transferde atağa kalktı.

30.05.2018-11:40 - (Son Güncelleme: 30.05.2018-11:37) Liverpool Gözünü Kararttı! Barça'nın Yıldızını İstiyor

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde final oynama başarısı gösteren Jürgen Klopp’un ekibi, Monaco'dan transfer ettiği Fabinho'nun ardından şimdi de Barcelona'nın Fransız oyuncusu Ousmane Dembele'yi kadrosuna katmak istiyor.

Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid’e 3-1 kaybederek büyük üzüntü yaşayan İngiliz ekibi, transfer sezonuna hızlı girdi. Fransa’nın Monaco ekibinden Fabinho'yu 45 milyon Euro peşin ve 5 milyon avro bonus karşılığında kadrosuna katan Liverpool'un yeni gözdesi ise Barcelonalı Ousmane Dembele…

BARÇA ELDEN ÇIKARMAK İSTİYOR

İspanyol devi Barcelona, geride bıraktığımız sezon başında bonuslarla birlikte yaklaşık 150 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Ousmane Dembele'yi elden çıkarmak istiyor.

İspanyol ve İngiliz medyasının haberlerine göre, Barcelona'nın bu sezon yaşadığı sık sık yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istikrarlı bir performans gösteremeyen Dembele’yi, uygun teklif gelmesi halinde takımdan göndermek istiyor.

Bu sezon Barcelona formasıyla La Liga'da 17 maça çıkan Dembele'nin gösterdiği performansın teknik direktör Ernesto Valverde tarafından yeterli görülmediği ve Katalan ekibinin genç yıldızı elden çıkarmak için teklifleri değerlendirebileceği belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal