Lionel Messi'den Eric Abidal'e Sert Cevap!

Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi, eski ekip arkadaşı ve şu an sportif direktörlük görevi yapan Eric Abidal'in "Takım iyi çalışmıyordu" laflarına cevap verdi.

05.02.2020-12:37 - (Son Güncelleme: 05.02.2020-12:38) Lionel Messi'den Eric Abidal'e Sert Cevap!
Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, eski ekip arkadaşı olan Eric Abidal'e sert cevap verdi ve "Herkes sorumluluk almalı" ifadelerini kullandı.

Abidal, İspanyol basınından Sport'a bir konuşma yapmış ve eski fransız futbolcunun lafları sözleri gazete tarafından bugün yayına alınmıştı.

Abidal, Barcelona'dan bazı oyuncuların Ernesto Valverde döneminde idmanlarda iyi hazırlanmadıklarını söylemişti. Abidal, "Birçok oyuncu mutsuzdu. İç iletişimde sorunlar vardı ve antrenmanlarda iyi çalışılmıyordu. Valverde'yle ilişkiler dışarıdan bakınca iyiydi ama eski bir oyuncuysan bazen bazı detayları görürsün ya da hissedersin. ben de kulüpler görüşlerimi paylaştım ve bir karar verildi." ifadelerini kullanmıştı.

Messi ise Abidal'i onaylamadığını resmi Instagram hesabından paylaştığı açıklamayla adeta dünyaya duyurdu.

Arjantinli yıldız, "Dürüstçe söylemek gerekirse ben bunu yapmayı pek sevmem ama herkes aldığı kararlar ve işiyle ilgili sorumluluğunu bilmeli. Sahada iyi futbol oynanmadığı zaman bunu ilk anlayan zaten biz futbolcular oluruz. Son olarak oyuncular hakkında konuşuyorsan isim vermelisin. Bunu yapmadığın zaman ortaya herkesin ismini atmış ve doğru olmayan dedikoduların yayılmasına olanak sağlamış oluyorsun" sözlerini yazdı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal