'Ligleri Ertelemek İçin Bir Sebep Yok'

Belarus Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Sergei Zhardetski, ülkede coronavirüs pandemisine karşın oynanan lig karşılaşmalarının ertelenmesine gerek olmadığını söyledi.

04.04.2020-14:18 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-14:13) 'Ligleri Ertelemek İçin Bir Sebep Yok'
ABD'nin spor kanallarından ESPN'e konuşan Sergei Zhardetski, pandemiyle alakalı durumu her gün kontrol ettiklerini söyleyerek "Sağlık sistemimize güvenimiz tam. Bu yüzden şu anda lig maçlarının ertelenmesi için hiçbir sebep yok." dedi.

Birçok ülkenin coronaviris nedeniyle önemli sorunlar yaşadığı bildiklerini belirten Genel Sekreter, "Belarus'ta yetkili mercilerle irtibat halindeyiz ve ligin devam etmesi konusunda uzlaşma sağlandı. Karşılaşmalarda ortalama binin üzerinde taraftar oluyor. Taraftarların maçları sosyal mesafe göz önünde bulundurularak izlemelerini sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Maçların diğer ülkelerde yayınlanması hakkında da konuşan Sergei, "Belarus futbolunun popülerleşmesi tabii ki güzel. Yeni anlaşmalar imzalandı ve birkaç ülke daha ligi yayınlamaya başladı ancak böyle bir durumda olaya ticari açıdan bakmak doğru olmaz." diye konuştu.

Belarus'ta bu zamana kadar 351 kişide görülen Covid-19 sebebiyle 4 kişi yaşamını yitirdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal