Ligler Ne Zaman Başlayacak? Galatasaray'ın Kararına Destek!

Corona virüsü pandemisin önlemleri çerçevesinde ara verilen Süper Lig ne zaman başlayacak? Fenerbahçe ilk idmanına çıkarak Süper Lig çalışmalarına başladı.

05.05.2020-17:24 - (Son Güncelleme: 05.05.2020-17:01) Ligler Ne Zaman Başlayacak? Galatasaray'ın Kararına Destek!
Coronavirüsü sebebiyle tedbirler kapsamında, alt lig ve Süper Lig karşılaşmaları ertelenmişti. Normalleşme takviminin gündeme oturmasının sonrasında, Süper Lig'in tekrardan başlayacağı tartışılmaya başlandı. Bazı takımlar ise mesafeli olarak idmanlarını yapmaya başladı.

Spor yazarı Cem Dizdar, futbolseverlerin merakla beklediği toplantı öncesi fikirlerini kaleme aldı.

Cem Dizdar, "Koronavirüs kaygısıyla çoğu şeyin tadı kaçmışken, hangi takımın antrenmanlara ne zaman başladığı ya da antrenmanları nasıl yaptığı benim için tali bir başlıktır. Antrenmana başlayan takımların da oyuncularını temastan uzak tutarak ağırlıklı olarak bireysel çalışmaları öne aldığını okuyoruz. Gidişata esasen yarın alınacak karar yön verecek görünüyor. Dünyadan gelen haberler önlemlerin gevşemesi durumunda başa dönülebileceğini gösteriyor. Bu nedenle Fatih Terim ile bazı yöneticilerinin tedavi gördüğü bir kulüp olarak Galatasaray'ın temkinli tutumunu doğru bulduğumu belirtmek isterim. Belirsizlik sürerken aslolan yaşamdır ve başta sağlık çalışanları ile 65 yaş üst risk grubundaki insanların korunması ödevdir..." sözlerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal