'Ligler Devam Ederse Sahaya Çıkmıyoruz'

Coronavirüsün hızla yayıldığı İtalya'da Serie A takımlarından Brescia’nın başkanı Massimo Cellino, bu sene liglerin oynanması kararını alırsa sahaya çıkmayacaklarını dile getirdi.

03.04.2020-15:45 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-15:40) 'Ligler Devam Ederse Sahaya Çıkmıyoruz'
İtalya Serie A takımlarından Brescia’nın başkanı Massimo Cellino, bu sezon liglerin oynanması halinde sahaya çıkmayacaklarını açıkladı. La Gazetta dello Sport’a açıklamalarda bulunan Cellino, “Bu sezonun artık bir anlamı kalmadı. Maçlar seyircisiz oynansa bile sporcular için halen risk söz konusu olacak. Benim için, lige devam etmek delilik olur. Eğer devam etmemiz için bizi zorlarlarsa takımı sahaya çıkarmayacağım. Brescia kentindeki vatandaşlarımız ve artık hayatta olmayan sevdiklerinin anısına her maçı 3-0 hükmen kaybedeceğiz” ifadelerini kullandı.

Brescia'dan önce Cagliari ve Leeds United’ın da sahibi olan Cellino, ligin ağustos-eylül aylarında yapılma düşüncesini ‘gülünç’ olarak adlandırırken “Sezon 30 Haziran’da sona ermeli. Sezonun uzaması demek her şeyin değişmesi demek” ifadelerini kullandı. Cellino, son sırada yer alan takımını küme düşmekten kurtarmak için bu fikirleri öne sürdüğü iddialarını da yalanlayarak “Bulunduğumuz yeri hak ediyoruz. Suçlusu da benim” diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal