Lig'in Favorisi Trabzonspor

Olcay Çakır'ın gözünde süper ligin en favori ismi Trabzonspor!

08.02.2020-11:45 - (Son Güncelleme: 08.02.2020-11:41) Lig'in Favorisi Trabzonspor
Spor yorumcusu Olcay Çakır, Trabzonspor'u değerlendiği yazıda şu sözlere yer verdi:

"Başakşehir karşında da oynamaya çalışan, oyun karakteri olan bir takımdı Gençlerbirliği. Ön tarafta etkili isimleriyle özellikle de Hamza hocanın gelişiyle farklılaşmış bir takım Ankara ekibi. Mevcutların potansiyelini de ortaya çıkarmış teknik adam Hamza Hamzaoğlu. Puan sıralamasında sıkıntılı bölgede olmaları dahi futbol anlayışlarını değiştirmedi. Mutlak puan almaları gereken maçlar oynayacakları için mevcut oyunlarına Trabzonspor’u rahatsız edecek sıradışı kapanmalar ekleyebilirler."

Kral’a önlem alınır

"Trabzonspor oyuncu kadrosu, oyun şablonu ile karşılaşmanın mutlak favorisi Ankara’da. Kendi oyununu oynarken öne geçip skor yakalamak adına da arayışlardan asla vazgeçmiyor. Sörloth’un adeta boş geçtiği maç yok. Bu karşılaşmada da öne çıkacaktır. Bu durum ona ekstra önlem alınacağı öngörüsünü de güçlü kılıyor."

Benzer hatalar yapmaz

"Pereira ve Novak’ın yükselen formları da bu oyuncunun performansı için önemli gelişmeler. Sezonun ilk karşılaşmasında kaybedilen puan ve oyun anlayışı çok eleştirilmişti Trabzonspor’un. O maçtan deneyimliler. Bu kez benzer hatalar yapılmayacaktır. Gençlerbirliği’nin puan durumu, sıralamadaki yeri rakiplerine asla doğru bilgiler vermiyor bence. Puan almak, bunu büyük ve iddialı takımdan almak onlar için ayrıca motivasyon kaynağı olacaktır."

Ön plana kim çıkar?

"Sörloth artan form durumu ile müthiş caydırıcı bir forvet olduğunu göstermeye devam ediyor. Sahada güçlü duran, rakip oyuncu sertliklerinde asla düşmeyen, yılmayan müthiş bir profesyonel. Ahlaklı bir oyun anlayışı rakiplerinin sertlik dozunu daha da artıran unsur oluyor. Hakemlerin bu durumu görmemesi ise soru işareti!"

Bu istatistiğe dikkat!

"Öne geçtiği maçlarda en fazla puan kaybeden iki takım karşılacak. Gençlerbirliği öne geçtiği maçlarda 15 puan kaybederken, Fırtına ise 14 puandan olmuştu."

Kısa mesaj

"Trabzonspor her iki kulvarda, geniş kadrosuyla hedefi olan, en uç noktaya ulaşmak için emin adımlarla ilerliyor. Geçen yıldan işaretleri verilmişti. Şimdinin konusu değil yani. Planlama meselesi. Doğruların birbirine eklenmesi meselesi süreç... Başarının da anahtarı bu değil midir?"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal