"Ligi En Üst Sırada Bitirmek İstiyoruz"

Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un Brezilyalı orta saha futbolcusu Fernando Henrique Boldrin, ikinci devre toplayabilecekleri maksimum puanı toplayıp ligi en üst sırada tamamlamak istediklerini aktardı.

16.01.2020-13:20 - (Son Güncelleme: 16.01.2020-13:14) "Ligi En Üst Sırada Bitirmek İstiyoruz"

Fernando Boldrin, Rize temsilcisinin Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptığı antrenman öncesi basın mensuplarına gerçekleştirdiği açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk karşılaşmasında dün Galatasaray karşısında iyi bir sonuç yakaladıklarını söyledi.

Taraftarın da bu karşılaşmada kendilerini tek bırakmadığını aktaran Boldrin, "Galatasaray maçı zaten önemli bir karşılaşmaydı. Her zaman yanımızda oldular. İkinci yarıda da bizim yanımızda olacaklarını belli ettiler. Bu bizi çok sevindirdi. Galatasaray karşısında alınan 1-1'lik skor kötü değil. İstanbul'da da rövanşı var. İkinci maçın sonunda turu atlayan taraf olacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Boldrin, ligde sıralama olarak bir sonuç belirlemediklerini söyleyerek, "İkinci yarı ligde alabildiğimiz kadar çok puan almaya çalışacağız. Şu ana kadar iki çok iyi transfer geldi. Daha da iyileri gelebilir. Daha da iyi oyuncularımız gelirse yukarılara oynayabileceğimizi düşünüyorum. İkinci yarı alabileceğimiz maksimum puanı alıp ligi en üst sırada bitirmek istiyoruz." dedi ve açıklamasını bitirdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal