Lig Maçına 5+1 Kişilik Panelvan Araçla Gittiler!

Çorum'da amatör ligde yer alan İskilip Gücü Kulübünün başkanlığını ve teknik direktörlüğünü yapan Nihat Armutçu, takımın deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya gidecek araç bulamayınca 14 oyuncusuyla birlikte maça panelvan araçla gitti.

02.11.2018-11:51 - (Son Güncelleme: 02.11.2018-11:46) Lig Maçına 5+1 Kişilik Panelvan Araçla Gittiler!

Çorum Amatör Futbol Ligi takımlarından İskilip Gücü Spor’un başkanı ve teknik direktörü Nihat Armutçu, 15 yaş altı takımının Osmancık Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma için ilçedeki bazı kurum ve kuruluşlardan minibüs talep etti.

Hiçbir kurumdan talebine karşılık göremeyen Armutçu, bunun üzerine panelvan aracı olan bir arkadaşından ricada bulunarak 14 oyuncusuyla birlikte karşılaşma için şehir merkezine gitti.

Karşılaşmadan 8-0 mağlup ayrılan İskilip Gücü Spor Kulübü oyuncuları, aynı araçla İskilip'e döndü.

5+1 Kişilik Otomobile 14 Futbolcu Sığdırdı

Çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan ve kendilerine araç bulma konusunda yardımcı olmayan kurum ve kuruluşlara sitemde bulunan Armutçu, yaptığı açıklamada, hayatının en zor ve üzücü günlerinden birini geçirdiğini belirtti.

Yaklaşık 20 sene önce öğretmenliğe ve antrenörlüğe başladığını kaydeden Armutçu, "Zaten ilçeden ekonomik anlamda destek yok. Hiç olmazsa minibüs ihtiyacımız giderilirdi, artık o da karşılanmıyor. Birkaç kişiden talep ettik ancak araçları öğrenci servisi çektiği için veremediler." ifadelerini kullandı.

Geçmişte belediyenin araç taleplerine olumlu yanıt verdiğini fakat bu sezon öncesinde bunun iptal edildiğinin kendilerine beyan edildiğini söyleyen Armutçu, "Şimdiye dek karşılaşmalara veresiye gittik. Bu karşılaşmada ise son çare bir ağabeyimiz özel aracını verdi. 5+1 kişilik araca 14 oyuncumu sığdırdım. Yanlış ve tehlikeli olduğunun farkındayım fakat ya maça gitmeyip ligden ihraç edilecektik ya da bu riski göze alacaktık. Çünkü daha önce de bazı karşılaşmalara gidemediğimiz için ceza verilmişti. İskilip'de maç için minibüs bulamamak çok acı." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal