Lider Galatasaray Alanya Deplasmanında!

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında lider Galatasaray, yarın Aytemiz Alanyaspor deplasmanına konuk oluyor.

20.04.2018-17:04 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-16:44) Lider Galatasaray Alanya Deplasmanında!

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, yarın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak. Saat 19.00'da Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Ümit Öztürk düdük çalacak.

Spor Toto Süper Lig 29. hafta karşılaşmasında sarı kırmızılı ekip sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir’i 2-0’lık skorla mağlup etmiş ve rakibinden liderlik koltuğunu geri almıştı.

Aytemiz Alanyaspor ise konuk olduğu Yeni Malatyaspor deplasmanından 1-1 beraberlikle ayrılmıştı.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 29 haftada Galatasaray topladığı 60 puanla zirvede yer alırken, Aytemiz Alanyaspor ise 32 puanla 14. sırada bulunuyor.

Sarı kırmızılı takımda, Ziraat Türkiye Kupası’nda Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynanan yarı final rövanşında kırmızı kart gören Brezilyalı savunmacı Maicon Roque ve sakatlanan Tolga Ciğerci, Aytemiz Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek.

FEGHOULI, SERDAR VE SİNAN CEZA SINIRINDA

Galatasaray’da Aytemiz Alanyaspor karşılaşması öncesi 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı kırmızılı ekipte Sofiane Feghouli, Serdar Aziz ve Sinan Gümüş Aytemiz Alanyaspor maçında kart görmeleri halinde, Spor Toto Süper Lig’in 31. Haftasında oynanacak Beşiktaş derbisinde yer alamayacak.

DEPLASMANDA 25 PUAN KAYBETTİ

Cimbom, Süper Lig'de bu sezon aldığı bütün yenilgileri deplasman karşılaşmalarında yaşadı. Sarı kırmızılılar, deplasmanda oynadığı lig maçlarında 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Ligde 14 deplasmana çıkan Galatasaray, bu karşılaşmalarda tam 25 puan kaybetti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal