Libertadores Kupası Finalinin Yeri ve Tarihi Açıklandı!

Arjantin'in iki dev ekibi River Plate ve Boca Juniors arasında oynanması planlanan ve şiddet olayları sebebiyle iki kez ertelenen Libertadores Kupası finali rövanşının 9 Aralık'ta İspanya'da oynanmasına karar verildi.

30.11.2018-11:45 - (Son Güncelleme: 30.11.2018-11:42) Libertadores Kupası Finalinin Yeri ve Tarihi Açıklandı!

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) Başkanı Alejandro Dominguez, Paraguay'ın başkenti Asuncion'da gerçekleştirdiği basın toplantısında Libertadores Kupası finali rövanşının 9 Aralık'ta İspanya'da Real Madrid'in stadı Santiago Bernabeu’da oynanacağını duyurdu.

Dominguez, futbolda şiddete yer olmadığını kaydederek, "Vandalizmi tekrar kınıyorum. Futbol, şiddet olayları nedeniyle asla durmayacak, bizim gibi pek çok kişi bu harika oyunu çok seviyor. Futbol değerleri taşır. Kazanmak veya kaybetmektir, ölmek ya da öldürmek değil." ifadelerini kullandı.

Bu kararın verilmesine katkı sağlayan İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'e teşekkür eden Dominguez, "Final müsabakası 9 Aralık saat 20.30'da oynanacak, kapılar futbolun iyiliğini isteyen taraftarlar adına açıktır. Holiganlar gelmeyi aklının ucundan dahi geçirmesin, onlar için yer yok." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal