Libertadores Kupası Finali Kararına River Plate ve Boca Juniors’tan Sert Tepki!

Libertadores Kupası finali rövanş karşılaşması öncesinde yaşanan olaylar sebebiyle iki kez ertelenen müsabakanın, Real Madrid'in stadı Santiago Bernabeu’da oynanması kararına River Plate ve Boca Juniors kulüpleri büyük tepki gösterdi.

30.11.2018-17:49 - (Son Güncelleme: 10.12.2018-01:17) Libertadores Kupası Finali Kararına River Plate ve Boca Juniors’tan Sert Tepki!

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) Disiplin Kurulu tarafından açıklanan, River Plate ile Boca Juniors arasındaki Libertadores Kupası finali rövanşının 9 Aralık'ta Santiago Bernabeu’da oynanması kararına, iki kulüpten de sert tepki geldi.

Kupa finalinin rövanşına ev sahipliği yapması gereken River Plate Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Disiplin Kurulu'nun müsabakayı Santiago Bernabeu Stadı'na alma kararına ve 400 bin dolar para ile iki resmi müsabakayı seyircisiz oynama cezalarına karşı yasal itirazların yapılacağı belirtildi.

Boca Juniors Kulübü de resmi twitter hesabı üzerinden yer verdiği açıklamada, CONMEBOL'u "kurallara aykırı hareket etmekle" suçladı ve karara karşı Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne de başvurmak kaydıyla tüm yasal itirazların gerçekleştirileceğini kaydetti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal