Lemina: ‘Terim ve Albayrak'ı Duyunca Çok Üzüldük’

Coronavirüs salgınının dünyada hızla yayıldığı bu zamanda çoğu insan gibi 'Evde Kal' çağrısına katılan Galatasaraylı yıldız Lemina, açıklamalar yaptı.

03.04.2020-12:04 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-12:01) Lemina: ‘Terim ve Albayrak'ı Duyunca Çok Üzüldük’

Galatasaray’ın Gabonlu yıldızı Mario Lemina, coronavirüs tedavisi süren teknik direktör Fatih Terim, ikinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve başkan yardımcısı Yusuf Günay'ın tahlillerinin pozitif olduğunu öğrenince çok üzüldüklerini belirtti.

Galatasaray’ın Gabonlu orta sahası Mario Lemina, coronavirüs salgını nedeniyle ligi durdurulmasından dolayı verilen arada zamanını nasıl geçirdiğini anlattı. Takımın televizyonuna konuşan başarılı oyuncu, kendi sağlığı ile alakalı "Çok iyiyim. Ailemle beraberim. Onlar da çok iyi. Evdeyiz, evde kalmaya devam edeceğiz" dedi.

"FORMDAYIM, KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM"

Gabonlu oyuncu, evde idmanlarını sürdürdüğünü belirtip, yeşil sahada maç yapmayı çok özlediğini vurgulayarak, "Her gün çalışıyorum. Yurt dışında işlerim var onları halletmeye çalışıyorum. Oğlumla oynuyorum. Diğer oğlum da yurtdışında onunla görüntülü konuşuyorum. Antrenmanlarımı yapıyorum. Kulüp bir çalışma programı gönderdi. Ben de bunları yerine getirmeye çalışıyorum. Tabi bunlar fitness salonunda yapılması gereken şeyler fakat ben de bu programın üzerine koymaya, kardiyo çalışmaları yapmaya çalışıyorum. Formdayım. Kendimi de çok iyi hissediyorum. Ancak sahada oynamayı özledik. Evde yapılan antrenman sahadakine benzemiyor ne yazık ki" ifadelerini kullandı

"BESLENMEMİZE DİKKAT ETMEK ZORUNDAYIZ"

Evde yaşadığı bu zamanda beslenmesine de önem gösterdiğini söyleyen 26 yaşındaki yıldız, “Beslenme uzmanımız bize belli bir program gönderdi. Ama ben bundan önce de beslenmeme dikkat ediyordum. Biz profesyonel sporcular olduğumuz için beslenmemize dikkat etmek zorundayız. Beslenme uzmanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"FATİH TERİM VE ABDURRAHİM ALBAYRAK VE YUSUF GÜNAY’I DUYUNCA ÇOK ÜZÜLDÜK"

"Açıkçası bu haberi aldığımızda hepimiz çok üzüldük. Bir an önce sahaya çıkıp, tekrar eski günlerimize dönmeyi umuyorum. Testleri pozitif çıkan tanıdıklarım var. Onlara uzaktan da olsa moral vermeye çalışıyorum. Buna hepimizin dikkat etmesi gerekiyor."

"SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SABIR VE GÜÇ DİLİYORUM"

Coronavirüs ile mücadele zamanında sağlık personellerine de sabır ve güç dileyen deneyimli oyuncu, “Onların yaptıkları şeyin çok cesaret gerektirdiğine inanıyorum. Onlara sabır ve güç diliyorum. Bizim de onlara yardım etmemiz gerekiyor. Bağışlarla olabilir” açıklamasını yaptı.

Evde duran insanlara da mesaj yollayan Gabonlu futbolcu, "Öncelikle sabır diliyorum. Bunun yanında söylenen tüm sağlık kurallarına uymalarını istiyorum. Evde kalmalarını istiyorum. Umarım bu ortamdan kısa sürede kurtulup eski günlerimize döneriz" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal