Leicester City Çağlar'ı Bırakmıyor

Leicester City, Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün sözleşmesini uzatmak istiyor

14.12.2019-16:16 - (Son Güncelleme: 14.12.2019-15:52) Leicester City Çağlar'ı Bırakmıyor

Leicester City, başarılı bir performans ortaya koyan Çağlar Söyüncü'nün sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor. Leicester Menajeri Brendan Rodgers, Çağlar Söyüncü ile görüşmelerin başladığını açıkladı.

Premier Lig'de oynadığı son 8 karşılaşmayı kazanarak 2. sıraya yükselen Leicester City'de Teknik Direktör Brendan Rodgers, Milli futbolcu Söyüncü'nün Ocak ayında takımdan gitmeyeceğini ve yeni sözleşme için görüşmelere başlandığını açıkladı.

Başarılı Stoper ile kontrat için temasların devam ettiğini belirten Menajer Rodgers, "Çağlar Söyüncü ile yeni sözleşme için görüşmeler yapıldığını, "Futbol direktörümüz John Rudkin, Çağlar Söyüncü'nün menajerleriyle görüşmeler gerçekleştirdi ancak görüşmelerin nasıl geçtiğini henüz bilmiyorum. Şu anda açıklayacağım başka bir şey yok. Bazı futbolcularımız için Ocak sonrasını bekleyebiliriz ancak bazı oyuncularla her an sözleşme yenileyebiliriz" dedi.

"HİÇBİR OYUNCUMUZ GİTMEYECEK"

Kadroyu bir arada tutacaklarını aktaran İrlandalı hoca, "Devre arasında hiçbir futbolcu takımdan gitmeyecek. Kesin ve net kararımız böyledir. Futbol direktörü John Rudkin ile sürekli irtibat halindeyim. Bu takımı bir arada tutmak istiyoruz. Gelişmekte olan bir futbolcu grubumuz var, bu kadronun Ocak ayının ötesinde de birlikte olacağından emin olmak istiyoruz" açıklamalarında bulundu.

MİLLİ FUTBOLCU ÇAĞLAR'A 5 YILLIK YENİ SÖZLEŞME

Çağlar Söyüncü'yü takımında tutmak isteyen Leicester City, 2.73 milyon EURO brüt, vergiler sonrası ise 1.7 milyon EURO ile kadroda en az kazanan futbolculardan biri olan milli oyuncumuza önemli bir zam yapılacak. Leicester'ın masadaki teklifi ise yıllık brüt 4.67 milyon EURO, net ise 2.5 milyon EURO ve 5 yıllık yeni bir kontrat oldu.
Başarılı Stoper Çağlar Söyüncü'nün peşinde İngiliz devi Manchester City'nin olduğu söyleniyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal