LeBron James’in Yeni Adresi Los Angeles Mı?

NBA finalinde Golden State Warriors’a şampiyonluğu kaptıran Cleveland Cavaliers’ta forma giyen yıldız oyuncu LeBron James'in gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği merak ediliyor.

14.06.2018-11:38 - (Son Güncelleme: 14.06.2018-11:36) LeBron James’in Yeni Adresi Los Angeles Mı?

NBA final serisinde Golden State Warriors karşısında 4-0 gibi ezici bir skorla şampiyonluğu kaybeden Clevaland Cavaliers ve LeBron James’in şu sıralar en önemli gündemi “Kral” lakaplı basketbolcunun geleceği… Zira, sezonun bitmesinin ardından temmuz ayında serbest kalacak olan James'in bir sonraki durağının neresi olacağı basketbolseverler tarafından en çok merak edilen konulardan biri.

Şu anki kulübü Cavaliers ile yeni kontrat imzalama ihtimali de bulunan James için pek çok alternaif bulunuyor. ABD basını yıldız basketbolcuyu yaklaşık 10 takımla anıyor…  James için birçok gelecek planı iddiaları ortaya atılırken, içlerinde öne çıkan en önemli adayın ise Los Angeles Lakers olduğu belirtildi. Tam iki tane maksimum oyuncu sözleşmesi imzalatabilecek maaş bütçesi bulunması nedeniyle bu yaz yapacağı transferler merak konusu olan Los Angeles, Cavaliers’ta özellikle Kyrie Irving’in ayrılmasının ardından ona yardımcı olacak destek gücü bulamaması nedeniyle hayli şikayetçi olan James’i bu avantajıyla ikna etmek isteyecek.

Ohio’da dünyaya gelen All - Star oyuncu, normal sezonda 82 karşılaşmada 27.5 sayı 8.6 ribaund ve 9.1 asist, play – off’larda ise 41.9 dakika ortalama ile 22 karşılaşmada 34.0 sayı 9.1 ribaund ve 9.0 asist istatistikleriyle mücadele etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal