LeBron James: ‘Seyirci Olmayan Bir Spor Müsabakasını Hayal Edemiyorum’

NBA'in en önemli yıldızlarından olan LA Lakers basketçisi LeBron James, coronavirüsden dolayı artık tokalaşamayacağını belirtti. LeBron James muhtemel seyirci alınmayacak karşılaşmalarla alakalı da konuştu.

27.03.2020-16:44 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-16:42) LeBron James: ‘Seyirci Olmayan Bir Spor Müsabakasını Hayal Edemiyorum’

Kariyerinin ilk zamanlarındaki Cleveland Cavaliers macerasından bu zamana LeBron’un gittiği her takımda kendisiyle beraber gelen ritüellerinden biri de tokalaşmalar. LeBron’un yer aldığı kulüplerde kadroda olan her basketçiyle farklı bir tokalaşma tarzı var.

Fakat coronavirüs salgını sonrası bu ritüeller de tarihe karışacak gibi duruyor. Bir canlı yayında bulunan James, “Bu saçma salgın sonrasında kimseyle çak yapmayacağım. Takım arkadaşlarımla da sosyal mesafeyi koruyacağımız yeni tokalaşma ritüellerimiz olacak. Bekleyin ve görün” ifadelerini kullandı.

“ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM”

Salgın nedeniyle durdurulan karşılaşmalarla alakalı da yorum yapan James, “Seyirci olmayan bir spor müsabakasını hayal edemiyorum. Heyecan yok. Gözyaşı yok. Keyif yok. Duygusal iniş çıkışlar yok. Bu çok garip olurdu ve anlamakta güçlük çekiyorum” şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal