LeBron James Resmen Lakers’ta!

NBA ekiplerinden Los Angeles Lakers, yıldız basketbolcu LeBron James’i renklerine bağladığını resmen açıkladı.

10.07.2018-11:07 - (Son Güncelleme: 10.07.2018-11:06) LeBron James Resmen Lakers’ta!

NBA Doğu Konferansı takımlarından Cleveland Cavaliers ile kontratı biten ve takımdan ayrılan yıldız basketbolcu LeBron James geçtiğimiz günlerde Batı Konferansı ekiplerinden Los Angeles Lakers ile anlaşma sağlamıştı. Los Angeles Lakers resmi resmi internet sitesinden yapılan açıklama ile yıldız basketbolcunun transferi resmen duyuruldu.

Açıklamada LeBron James ile 4 yıllık kontrat imzalandığı belirtildi. 33 yaşındaki oyuncunun, Los Angeles Lakers’tan 4 yılda 153 milyon Dolar kazanacağı ifade edildi. Yıldız isim, daha önce forma giydiği ekiplerde olduğu gibi Lakers’ta da 23 numaralı forma ile boy gösterecek.

İLK BATI KONFERANSI SERÜVENİ BAŞLIYOR

NBA’de 2003 senesinde Cleveland Cavaliers tarafından ilk sıradan draft edilen yıldız, 2010’a dek aynı takımda forma giydi. Ardından Doğu Konferansı’nın bir başka takımı Miami Heat’in yolunu tutan yıldız oyuncu, 2014’te yeniden Cleveland’a döndü. Lakers ile yeni bir maceraya atılan James, böylece kariyerinde ilk defa Batı Konferansı'nda mücadele edecek.

3 ŞAMPİYONLUĞU BULUNUYOR

Yıldız basketbolcu NBA kariyerinde 3 kez şampiyonluk yaşarken, 3 kez Finallerin En Değerli Oyuncusu (MVP), 4 kez NBA’de Sezonun En Değerli Oyuncusu seçildi. James’in ayrıca, 14 NBA All-Star, NBA Yılın Çaylağı unvanları bulunurken, 2 kez de ülkesiyle Olimpiyatlarda altın madalya başarısı bulunuyor.

Yıldız oyuncu, şimdiye dek 1.143 karşılaşmada 27.2 sayı, 7.4 ribaund ve 7.2 asist istatistikleri tutturdu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal