Lazio, Bakasetas'a Talip Oldu!

Aytemiz Alanyaspor'un Yunan oyuncusu Anastasios Bakasetas'a 3 büyüklerin sonrasında İtalya'nın köklü takımlarından Lazio talip oldu.

29.07.2020-15:41 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-15:35) Lazio, Bakasetas'a Talip Oldu!

Aytemiz Alanyaspor'un deneyimli orta sahası Anastasios Bakasetas, Süper Lig'de kulüplerinin gözdesi olurken, İtalya'da da yakından takip ediliyor. Yunan futbolcunun peşinde olan kulüp ise Lazio...

İtalyan medyasından paylaşılan habere göre; Lazio'nun Sportif Direktörü Igli Tare'nin, tecrübeli futbolcunun transferi için Alanyaspor ile iletişime geçeceği, bu transfer için istekli olduğu aktarıldı.

4-5 MİLYON EURO VEREN ALIR

Bakasetas'ın bonservisi için 700 bin euro veren Alanyaspor'un bu transfer için 4-5 milyon euro istemesi bekleniyor.

Antalya ekibi Merih Demiral'dan 8 milyon euro ve Emre Akbaba'nın bonservisinden de 4 milyon euro kazanarak önemli paralar kazanmıştı.

Bakasetas'ın menajeri Eros Dimitriadis’in de transfer ile ilgili yaptığı açıklamada, 'İtalya'dan iki takım istiyor, Avrupa'dan da talipleri var ancak son maça kadar transfer konusunu düşünmüyor. Serie A'yı sevdiğini söyleyebilirim' şeklinde konuştu.

'İSTEDİĞİMİZ RAKAMLAR GELİRSE SATARIZ'

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise, 'İstediğimiz rakamlar olursa tabii ki her futbolcuyu satabiliriz. 'Bakasetas gibi 2-3 oyuncumuza teklif gelir.' diye düşünüyoruz. Kupa maçını bir atlatalım, kupa maçından önce transfer konuşmak doğru değil.' değerlendirmesi yapmıştı.

27 yaşındaki Anastasios Bakasetas bu sezon Alanyaspor'da 42 karşılaşmada 14 gol ve 8 asistlik performans gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal