La Liga’da Yılın Futbolcusu Ödülünün Adı Messi Olabilir!

La Liga Başkanı Javier Tebas, ilerleyen yıllarda İspanya La Liga’da yılın futbolcusuna verilen ödüle Messi’nin adının verilebileceğini açıkladı.

31.10.2018-15:18 - (Son Güncelleme: 31.10.2018-15:14) La Liga’da Yılın Futbolcusu Ödülünün Adı Messi Olabilir!

İspanya La Liga’da yılın futbolcusu ödülünün ismi, Messi olarak değişebilir. La Liga Başkanı Javier Tebas tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Gelecekte, yılın en iyi performansını gösteren oyuncusuna bir ödül vermek ve bu ödüle Messi'nin ismini vermek iyi bir fikir olabilir." şeklinde konuştu.

La Liga’da yılın en iyi performans gösteren futbolcusuna verilecek ödüle, Lionel Messi'nin isminin verilmesi gündemde... La Liga Başkanı Javier Tebas, verecekleri yeni bir ödülle, Barcelona'nın Arjantinli süperstarı Lionel Messi'nin ismini ölümsüzleştirmeyi planlıyor.

Tebas, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Messi şu an değilse bile bir gün mutlaka tüm zamanların en iyi oyuncusu olacak." dedi.

Messi'nin adının yılın futbolcusu ödülüne verilmesinin iyi bir fikir olduğunu belirten Tebas, "Messi çocukluğundan beri futbolun içinde ve her zaman da zirvede." ifadelerini kullandı.

İspanya La Liga'da gol kralına verilen ödülün adı Pichichi, yılın en iyi kalecisine verilen ödülün adı ise Zamora…

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal