La Liga'da Resmi Coronavirüs Önlemleri!

La Liga yönetim ekibi coronavirüs salgını için aldığı ciddi önlemleri takımlara gönderdi. Spor salonunda hiç kimse yan yana gelmeden idman yapacak.

03.04.2020-14:46 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-14:40) La Liga'da Resmi Coronavirüs Önlemleri!
İspanya La Liga'da yönetim, bütün takımlara coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle yeni bir protokol yollayarak uyulması gereken kuralları resmi olarak duyurdu.

Herkesin dikkate almakta zorunlu olduğu geniş kapsamlı uyarılar soyunma odasından, yemekhaneye kadar her yerde yapılması gerekenlerin altını çiziyor...

İşte resmi bildiri:

"MUTFAK VE YEMEK

Aşçıyı hiç kimse görmeyecek!

Sadece bir aşçı mutfakta olacak ve oyunculara farklı çeşitlerde yemekler yapacak. Yemekleri masaya kimse oturmadan servis edecek ve futbolcular geldiğinde restoranda olmayacak. Oyuncular gittikten sonra bulaşıkları da yine aşçı yıkayacak. Diyetisyen, telefon aracılığıyla aşçı ile konuşacak. Aşçı mutfağı dezenfekte ettikten sonra kilitleyerek tesislerden ayrılacak. Yapılan alışveriş sanal ortamdan olacak ve ürünler 2 hafta ayrı bir odada bekleyecek. Aşçı, oyuncuların her birine ayrı yemek hazırlayıp, ayrı çantalara koyacak. Çantalarda oyuncuların ismi olacak.

TUVALET VE SAĞLIK ODASI

96 derece alkolle temizlik

Sadece bir kişi tuvaletleri temizleyecek. Dezenfektan, 96 derecelik alkolle olacak. Tedavisi yapılacak oyuncu ve bir fizyoterapist odada olacak. Her ikisi de eldiven ve maske takacak, çok az konuşacak.

SPOR SALONU VE İDMAN SAHASI
Sosyal mesafe korunacak

Bir ya da iki oyuncu aynı anda çalışacak. 2 kişi varsa sosyal mesafe korunacak. Antrenman için her iki yarı sahada birer oyuncu çalışabilecek. Herkes evinde antrenman kıyafetini giyecek ve her gün aynı araba ile tesislere gelip direkt kendisine verilen saatte sahaya çıkacak."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal