Kupayı Kaybeden Fenerbahçe'de Maç Sonu Ciğer Dürüm İddiası!

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Teleset Mobilya Akhisarspor'a 3-2 yenilerek kupayı kaybeden Fenerbahçe'de, karşılaşma sonunda soyunma odasına ciğer dürüm siparişi verildiği öğrenildi.

11.05.2018-10:22 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-10:56) Kupayı Kaybeden Fenerbahçe'de Maç Sonu Ciğer Dürüm İddiası!

Diyarbakır'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinde Teleset Mobilya Akhisarspor, Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup ederek kupaya uzanan taraf olmuştu.

Fenerbahçe cephesinde, oyuncular karşılaşmanın ardından büyük üzüntü yaşarken, maçın bitiminde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Josef de Souza, “Kelime bulmak zor. Büyük üzüntü yaşıyorum. Taraftardan özür dilemek tek yapacağım şey. Artık başka bir alternatif var ona yöneleceğiz. 3. sezonumda 2. kez Türkiye Kupası finali kaybediyorum. Son derece üzücü. Taraftarlarımızdan özür diliyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan finali kaybeden sarı lacivertli oyunculara karşılaşma sonrası soyunma odasında ciğer dürüm siparişi verildiği belirtildi. Fenerbahçeli oyuncular ve teknik heyet, her ne kadar büyük bir üzüntü yaşasalar da açlıklarını bastırmak adına dürümleri yediler.

Habertürk

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal