Kupada Milano Derbisinin Galibi Inter

İtalya Kupası'nda çeyrek final mücadelesi Milano derbisine sahne oldu. Milan'ın önde götürdüğü karşılaşmada Inter geriden gelerek uzatma dakikalarında attığı gol ile maçı çevirdi ve kupada tur atlayan ekip oldu.

27.01.2021-11:00 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-11:00) Kupada Milano Derbisinin Galibi Inter

Çeyrek final karşılaşmasında mücadeleye iyi başlayan taraf aslında Inter'di, etkili oyununu ilk düdükten itibaren sürdüren mavi siyahlılar rakibini adeta abluka altına aldı. Inter baskısı devam ederken ise sahne Milan'ın dünyaca ünlü yıldızı Zlatan Ibrahimovic çıktı. Maçın başından beri süren Inter baskısını Zlatan ile bulduğu fırsatı gole çeviren Milan çok şık bir gol ile Milan'ı çeyrek final mücadelesinde 1-0 öne geçirdi. 

Karşılaşma Milan'ın 1-0 üstünlüğü ile devam ederken ilk yarının son anlarında iki golcü oyuncu Lukaku ve Ibrahimovic arasında çıkan tartışmada iki oyuncuda sarı kart ile cezalandırıldı. İlk yarıda başka gol sesi çıkmazken Milan soyunma odasına 1-0 üstünlükle girdi. 

İkinci yarının başlama düdüğü ile birlikte ilk yarıdaki Inter baskısı kaldığı yerden devam ediyordu. Karşılaşmayı 1-0 önde götüren Milan ilk yarıda Lukaku ile tartışıp sarı kart gören Zlatan Ibrahimovic'in 58.dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kalarak adeta yıkıldı. 

Rakibinin 10 kişi kalması sonucunda maç başından beri sürdürdüğü baskısını iyice arttıran Inter aradığı golü ise 71.dakikada kazandığı penaltı sonrasında Lukaku'nun topu ağlara göndermesiyle skoru 1-1'e getiren Inter karşılaşmada iyice ümitlendi. 

Eşitlik golünün ardından karşılaşmada devam eden Inter baskısında bir türlü 2.gol gelmedi. Karşılaşmanın sonuna en az 10 dakika ilave edilmesinin ardından uzatmanın 7.dakikasında oyuna kısa bir süre önce giren Christian Eriksen frikik atışında topun başına geçerek çok şık bir golle takımını öne geçirdi. Skoru 1-0 geriden gelip 2-1'e getiren Inter İtalya Kupası çeyrek final mücadelesinde galip gelerek adını yarı finale yazdırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal