Kupada İlk Finalist Belli Oluyor!

Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk finalist bu akşam oynanacak Galatasaray – Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasıyla belli oluyor. Saat 20.30'da Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak mücadelede hakem Barış Şimşek düdük çalacak.

18.04.2018-16:31 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-16:21) Kupada İlk Finalist Belli Oluyor!

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş karşılaşmasında Galatasaray bu akşam sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor’u konuk ediyor.

İki ekip Ziraat Türkiye Kupası Yarı final ilk maçında Spor Toto Akhisar Stadı’nda karşı karşıya geldi. Yaşar Kemal Uğurlu’nun yönettiği mücadeleden konuk takım Galatasaray 2-1 galip ayrılarak rövanş öncesinde önemli bir avantaj sağladı.

GALATASARAY’IN ZTK SERÜVENİ

Ziraat Türkiye Kupası’nın yarı finalistlerinden Galatasaray, bu tura kadar 3 rakibini eledi. Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonu 4. bitirmesi sebebiyle kupaya 5. turdan dahil olan sarı kırmızılı ekip, kupa serüvenine Sivas Belediyespor maçı ile başladı. Evinde ağırladığı rakibini ilk maçta 5-1’le geçen sarı kırmızılılar rövanşında 2-1 mağlup olmasına karşın son 16’ya kaldı. Bu turda ise İzmir ekibi Bucaspor ile eşleşen Cimbom sahasında 3-0 kazandığı maçın rövanşında da rakibini aynı sonuçla yenerek çeyrek finale yükseldi.

Çeyrek finalde Aslan'ın rakibi, Atiker Konyaspor oldu. Sarı kırmızılı ekip, deplasmanda oynadığı ilk maçtan 2-2’lik eşitlikle ayrılıp rövanşta evinde konuk ettiği rakibini 4-1 mağlup etti ve yarı finale çıktı.

TM AKHİSARSPOR’UN YARI FİNAL HİKAYESİ

Teleset Mobilya Akhisarspor ise Ziraat Türkiye Kupası'na 4. turdan katıldı. Yeşil siyahlılar bu turda Anagold 24 Erzincanspor'u 6-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Bir sonraki turda Ankara Demirspor'la eşleşen Ege temsilcisi, evinde 1-1 berabere kaldığı rakibini rövanşta 3-0 yenerek son 16 turuna kaldı. Son 16 turunda Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor'la eşleşen TM Akhisarspor, deplasmandan 2-1’lik yenilgiyle ayrılmasına rağmen rövanşta rakibini 1-0 mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Teleset Mobilya Akhisarspor'un çeyrek finaldeki rakibi Kayserispor oldu. Yeşil siyahlılar ilk maçta sahasında Kayserispor'u 1-0 yendi. Kayseri’de oynanan rövanş mücadelesinden 2-2 eşitlikle ayrılan Ege temsilcisi yarı finale yükseldi.

Karşılaşmanın muhtemel 11’leri şu şekilde:

Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Denayer, Nagatomo, Donk, Selçuk, Yasin, Belhanda, Sinan, Eren

Akhisarspor: Lukac, Lopes, Caner, Mustafa Yumlu, Ömer, Sissoko, Soner, Eray, Muğdat, Larsson, Seleznyov

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal