Kulüplerimiz İstiklal Marşı'nı Birlikte Okudu!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle sosyal medya hesabından İstiklal Marşı’nın ilk cümlesini tweet'leyen Samsunspor, diğer futbol kulüplerinin desteğini aldı. Zincir şeklinde ilerleyen etkinlik, sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeniyle karşılandı.

29.10.2020-22:41 - (Son Güncelleme: 30.10.2020-02:24) Kulüplerimiz İstiklal Marşı'nı Birlikte Okudu!

Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıldönümü sebebiyle TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, resmi Twitter hesabı üzerinden bir etkinlik başlattı.

'İSTİKLAL MARŞI BİRLİKTE OKUNDU'

İstiklal Marşı’nın ilk kıtasının ilk cümlesi olan, “Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak!” paylaşımını yapan Samsunspor, paylaşımın sonuna İzmir ekiplerinden Altay’ı etiketledi.

Samsunspor'a, “Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak” şeklinde cevap yazan Altay, bir başka İzmir temsilcisi olan Göztepe’yi etiketledi.

Göztepe de “O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak” paylaşımını yaptıktan sonra Denizlispor’u etiketledi.

“O benimdir, o benim milletimindir ancak” yazarak etkinliğe katılan Denizlispor, Yeni Malatyaspor’u etiketledi.

“Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal!” paylaşımını yapan Yeni Malatyaspor da Kayserispor’u etiketledi.

“Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celal?" paylaşımı ile etkinliğe katılan Kayseri temsilcisi, başkent ekiplerinden Ankaragücü’nü etiketledi.

“Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal...” paylaşımını yapan Ankaragücü de paylaşımın sonuna renktaşı Fenerbahçe’yi etiketledi.

Fenerbahçe, etkinliğe katılım gösteren tüm takımları etiketleyerek, “Hakkıdır, Hakk'a tapan, milletimin istiklal!” tweet'ini paylaştı.

Diğer kulüpler de destek vererek paylaşımda bulunduğu İstiklal Marşı şiiri, çok sayıda beğeni ve paylaşım alarak Twitter'da gündem oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal