Kulüpler Birliği’nden TFF'ye Flaş Talep! "Kararınızdan Geri Adım Atın"

Kulüpler Birliği Vakfı, 17 kulübün ortak kararıyla, Merkez Hakem Kurulunun (MHK) Galatasaray-Atiker Konyaspor karşılaşmasının ardından maçın orta hakemi Hüseyin Göçek ve Video Yardımcı Hakemi (VAR) Halis Özkahya hakkında verdiği kararın geri çekilmesi talebinde bulundu.

28.11.2018-16:30 - (Son Güncelleme: 28.11.2018-16:26)  Kulüpler Birliği’nden TFF'ye Flaş Talep! "Kararınızdan Geri Adım Atın"

Galatasaray ile Atiker Konyaspor arasında Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında oynanan karşılaşmada, mücadelenin orta hakemi Hüseyin Göçek, konuk ekip lehine yanlış bir penaltı kararı vermişti.

Dün MHK’nin yaptığı toplantı neticesinde maçın orta hakemi Hüseyin Gökçek ve VAR hakemi Halis Özkahya’nın ikinci bir değerlendirmeye dek karşılaşma hakemliği ile VAR görevleri verilmemesine kararı verilmişti.

Bu kararın ardından Kulüpler Birliği Vakfı, 17 kulübün (Galatasaray hariç) ortak kararıyla açıklamada bulunurken, şu ifadeler dikkat çekti:

“Kulüpler Birliği Vakfı olarak Süper Lig’deki 17 ekibin görüş birliğiyle, hakemlere ilişkin alınan ve tek bir kulübün gövde gösterisi anlamına gelecek taraflı bu kararlardan acilen geri adım atılmasını talep ettiğimizi ve geri adım atılmaması halinde de Süper Lig Kulüpleri olarak olağanüstü toplanıp Türk futbolunun adil yönetilmesi adına hep beraber ortak bir adım atacağımızı belirtiriz.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal